Головна » Статті » Здоров'я і краса

У категорії матеріалів: 1033
Показано матеріалів: 661-670
Сторінки: « 1 2 ... 65 66 67 68 69 ... 103 104 »

Сортувати за: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам
Рис – дуже популярний продукт серед людей, які планують назавжди розпрощатися із зайвими килограммчиками. Правильно приготовлений рис виводить з організму зайву воду. Це зменшує набряки і буде зовсім не зайвим при схудненні. Дієтологи рекомендують жінкам, отпраздновавшим своє тридцятиріччя, обов'язково включати в свій раціон рис. Однак, будучи дуже корисним продуктом, рис має одну підступну властивість. Велика кількість рису може спровокувати виникнення запорів. Це змушує багатьох з нас відмовлятися від дієт, основним продуктом раціону яких є рис. Постійно пити проносне або робити клізми шкідливо для кишечника. Для того, щоб уникнути запорів, раціон дієти повинен крім рису містити продукти, що...

Родіола рожева відома більше під народною назвою «золотий корінь». Це трав'янистий багаторічник, що має товстий корінь з сильно вираженим пряним смаком. Корінь родіоли рожевої золотистого кольору, при розрізуванні – білий, після сушки стає рожевого кольору. Цінна лікарська сировина можна заготовити і своїми силами. Родіола рожева росте переважно в літні місяці, збирати і сушити коріння доцільно теж влітку. Найкращим часом для заготівлі вважається серпень і вересень, коли у родіоли вже дозріли насіння і почався відтік поживних речовин з стебла на корені. Збирати родіолу краще по берегах гірських річок, в гірських ущелинах, в хвойних лісах, в тріщинах і тріщинах на скелях....

Цей низькокалорійний раціон дозволить скинути 2 килограммчика за три дні. Довше сидіти на дієті «1000 калорій» не можна. Снідаємо 2 шматочками дієтичного хліба або одним скибочкою чорного (або з'їдаємо четверту частину коржі або третю частину піти) + полстаканчика нежирного кефіру або дві стіл. ложечки нежирного сиру.Перекушуємо одним фруктом, можна з'їсти два абрикоса або дві сливи.Обідаємо ста грамами індички або курячого м'яса. Замість м'яса птиці можна з'їсти 150 грамів морської рибки або вегетаріанський шніцель.Також на обід з'їдаємо супчик з бобових або овочевий суп + три стіл. ложечки гарніру з каші на воді або тушкованих овочів.Перекушуємо одним кукурудзяним качаном або мигдалем...

Кунжутную роблять борошно з насіння кунжуту, це цінний натуральний продукт, багатий вітамінами, мінералами, білками і жирами, необхідними для нормальної роботи організму.В кунжутною борошні більше кальцію ніж в будь-якому іншому рослинному продукті. Вона сприяє зміцненню скелетних кісток, тому особливо рекомендується жінкам після 45 років, коли велика ймовірність розвитку остеопорозу. Корисна кунжутна борошно і дітям під час зміни зубів і інтенсивного зростання. Рекомендується додавати кунжутную борошно в раціон при падінні зору і лікуванні переломів, при хворобах серця, діабет, проблеми з травленням і підшлунковою залозою. Кунжутна борошно заповнює недолік вапна, якої так мало в основних продуктах харчування. Крім цього, борошно корисна і...
Переглядів: 1036
Здоров'я і краса | | Коментарі (0)

Кедровий макуху одержують після віджиму ядер кедрових горішків. В ньому залишаються всі вітаміни, мінерали, корисні речовини, що знаходяться в горішках, і до 30% кедрової олії. Це натуральний поживний продукт з цінними лікувальними властивостями.Кедровий макуха крім поживних і лікувальних властивостей володіє ще одним цінним якістю – він абсорбує шлаки і виводить їх з організму. Високий вміст вітаміну Е, С, вітамінів групи В і велика кількість мінеральних речовин дозволяють рекомендувати кедровий макуха при багатьох захворюваннях і порушеннях в роботі організму. Особливий інтерес кедровий макуха представляє як натуральний, природний джерело йоду і ефективний засіб для поліпшення обміну речовин. Всього 100 грам...

При роботі з перцем чилі обов'язково потрібно дотримуватися певні правила, своєрідну техніку безпеки. Гумові рукавички і марлева пов'язка не будуть зайвими, особливо якщо шкіра рук чутлива або ви не любите сильні запахи. Перець чилі настільки гострий, що навіть легкий дотик може викликати печіння, а вдихання аромату перцю при його миття та підготовки до сушінні може спровокувати сильний приступ задухи у астаматиков. Особливо небезпечне потрапляння перцю в очі – навіть після багаторазового промивання, печіння відчувається на протязі декількох днів. Перш ніж приступити до роботи з перцем чилі, обов'язково надіньте гумові рукавички, приберіть волосся під косинку або заколіть їх, щоб...

Кіноа – зернова культура сімейства миревых, росте тільки у високогірних районах Анд, де законодавчо заборонено займатися модифікованими культурами і обробляти рослини хімічними препаратами. Вирощується кіноа тільки на органічних добривах і вважається повністю екологічно чистим продуктом.Кіноа має більше чотирьох сотень різновидів. Ця культура багата рослинним білком, причому, ідеально збалансованим, здатним повністю компенсувати відсутність тваринного білка в організмі. Кіноа і містить велику кількість клітковини, мінералів – фосфору, кальцію, заліза, в ній багато вітамінів, зокрема вітамінів групи В. Кіноа не містить глютену, може бути повноцінною заміною пшениці, рису, булгуру і будь-який інший крупі. Вариться кіноа всього 15 хвилин. Завдяки нейтральному, злегка...

Зелена гречка – це насіння гречки, які не проходили термічну обробку – не прожарювалася і не пропаривались на відміну від тієї гречки, що продається в магазинах. Її можна заливати окропом або холодною водою і дати зерну набрякнути, можна пророщувати. Але варити її не можна – загубиться дуже багато корисних речовин.зеленої гречки порівняно з обсмаженої крупою міститься набагато більше мікроелементів і вітамінів. Залізо, кальцій, калій, марганець, кобальт, фосфор, кремній, магній, мідь, молібден, цинк – і це далеко не повний список корисних речовин. За вмістом вітамінів групи В з зеленої гречкою не зрівняється жодна злакова культура, в ній є вітаміни...

Адзуки або червоний маш – це боби, виведене в Гімалаях і потім звідти завезені в Китай, Корею і Японію, де стали одним з найбільш популярних і поширених видів бобових.Адзуки мають солодкуватий аромат і приємний смак. У цьому вигляді бобових низький вміст жиру і висока протеїну, багато заліза, калію, амінокислот. 100 грам проростків адзуки про вмістом вітаміну С перевершують цитрусові (наприклад, в апельсині 50 мг, а в адзуки – 65), тому їх використовують як профілактичний засіб при вірусних простудних захворюваннях. Боби сприяють підвищенню рівня гемоглобіну в крові, підвищують тонус організму, поліпшують працездатність і витривалість. Проростки нормалізують обмін речовин, рекомендуються...

Засіб для стомленої, старіючої шкіриКомпоненти: одна стіл. ложечка олії з ріпаку, ефірні олії троянди, м'яти і сандалу (другий варіант – ефірне масло рожевого дерева, апельсина і сандалу).Беремо одну стіл. ложечку рапсового масла і капаємо в нього по одній крапельці рожевого, м'ятного і сандалового ефірних масел. Засіб від вугрової висипки для запаленої шкіриКомпоненти: ріпакова олія та ефірні олії кедра і каяпута (гвоздики і лаванди).як мала-основи беремо одну стіл. ложечку олії з ріпаку. Капаємо в рапсове масло по дві краплі ефірних масел кедра і каяпута.Засіб для шкіри рукКомпоненти: олія з ріпаку і ефірні масла...

1-10 11-20 ... 641-650 651-660 661-670 671-680 681-690 ... 1021-1030 1031-1033