Головна » Статті » Здоров'я і краса |
Чим корисна кунжутна борошно?
Кунжутную роблять борошно з насіння кунжуту, це цінний натуральний продукт, багатий вітамінами, мінералами, білками і жирами, необхідними для нормальної роботи організму. В кунжутною борошні більше кальцію ніж в будь-якому іншому рослинному продукті. Вона сприяє зміцненню скелетних кісток, тому особливо рекомендується жінкам після 45 років, коли велика ймовірність розвитку остеопорозу. Корисна кунжутна борошно і дітям під час зміни зубів і інтенсивного зростання. Рекомендується додавати кунжутную борошно в раціон при падінні зору і лікуванні переломів, при хворобах серця, діабет, проблеми з травленням і підшлунковою залозою. Кунжутна борошно заповнює недолік вапна, якої так мало в основних продуктах харчування. Крім цього, борошно корисна і при дієтичному харчуванні. Кунжутна борошно використовується і як очищаючий і оздоровчий організм засіб, вона має здатність виводити токсини. Три рази в день потрібно пити «бовтанку» з кунжутною борошна – на один прийом розводять 15-20 грам борошна в склянці води і випивають перед їжею. | |
Категория: Здоров'я і краса
|
|
Всього коментарів: 0 | |