Навряд чи комусь захочеться в літню спеку їсти гарячі наваристі супи і борщі, смажене м'ясо і інші важкі страви. Більше до смаку припадуть свіжі овочі, фрукти, зелень, ягоди. Але тільки на ягодах і овочах не протриматися, все ж таки потрібна більш грунтовна їжа. Холодні щавелевые борщі, томатний суп гаспачо, окрошка в спекотний літній день допоможуть і наситити організм, і втамувати спрагу. Рецептів приготування цих страв безліч, виберіть той, який припаде вам до смаку.Готуйте каші – вівсяну, рисову, пшоняну, гречану і т. д. Вони містять вуглеводи, білки, жири, інші корисні речовини. Ідеально з'їдати тарілку каші на сніданок –...