Головна » Статті » Народна медицина |
У категорії матеріалів: 81 Показано матеріалів: 51-60 |
Сторінки: « 1 2 ... 4 5 6 7 8 9 » |
Сортувати за: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам
Ось і настав холодний час року і почалися простудні захворювання, різні ГРЗ і ГРВІ, а тут ще й різноманітними видами грипу лякають то свинячим, пташиним. Влаштуємо профілактику простудних захворювань і грипу.найпростіший спосіб профілактики (ні чого не потрібно ковтати і пити) - це помістити шматочок прополісу приблизно з сірникову головку... |
Нас можна привітати: дожили! Можемо віддаватися роздумам про кольорі того, що їмо. Цікаво, як би ми сприйняли статтю про кольоровий їжі років 15 тому?Кольорова їжа багата вітамінами. Якщо вірити древнім індусам (а чому б і ні?), колір сам по собі містить мінерали і мікроелементи. Завдяки кольором продукти збуджують або... |
Золоті кулі, кокетливо блискучі в новорічної зеленої хвої, можуть бути не тільки скляними, але і смачними і ароматними. Мандарини, ці маленькі яскраві сонечка, з давніх пір стали для більшості росіян символом Нового Року і наближається дива.Мандарин - азіатський цитрусМандарини - одні з найдавніших культурних плодів, відомих людству. Фахівці вважають... |
Дослідниками з каїрського Національного дослідницького центру (Єгипет), показано, що льняноемасло, що вживається в повсякденному харчуванні, здатне відстрочити остеопороз, який є сопутствующимосложнением при деяких захворюваннях і у жінок у постклімактеричному періоді.Для досліджень були використані дві групи щурів: перша, самки з віддаленими яєчниками для имитациипостклимактерического періоду і друга, з штучно викликаним... |
Причина багатьох наших захворювань - неправильне, незбалансоване харчування. Всі ми знаємо, що потрібно вживати в їжу багато овочів, фруктів і риби. Якщо хочете дізнатися, як конкретні продукти впливають на наш організм, як допомагають впоратися з тими чи іншими захворюваннями, читайте нижче.МігреніЯкщо ви страждаєте мігренню, задумайтеся, чи присутні у вашому... |
Мало хто знає, що всім добре знайомі рослини, які ми вживаємо в їжу, не тільки смачні й корисні, але і мають «чарівне» властивість надавати лікувальну дію при різних недугах.Взяти, приміром, такий знайомий і багатьма улюблений огірок. Цей овоч, як шибеник, скрізь встигає бути корисним: і в кулінарії, і в... |
Трави потрібно пити в двох випадках:* як ліки, для корекції стану організму.* замість чаю, просто так. Начебто і менше шкоди, ніж від чаю і кави, і користь, можливо, є - вітаміни, мікроелементи.тобто перш, ніж ви почнете пити трави - визначитися з метою.Це я вам кажу для того, щоб стало... |
Сучасної людини зараз важко здивувати якимись екзотичними фруктами. На прилавках магазинів можна побачити і придбати) і ківі, манго, авокадо, і маракуйя, і фейхоа - їжте все, що душі завгодно. Але це екзотика. У звичайному магазині такого набору фруктів не зустрінеш. Зате банани є завжди і скрізь. Вони стали воістину... |
Горобина звичайна - загальновідоме дерево до 10 м заввишки, рідше чагарник з сімейства розоцвітих. Плоди - кулясті ягодоподібні, червоні, кислі, гіркуваті, злегка терпкі на смак. Після перших заморозків плоди втрачають терпкість, стають смачними, кілька солодкими. Цвіте в травні - початку червня. Плоди дозрівають у вересні, залишаючись на дереві до... |
Абрикос називають іноді «плоди здоров'я». Відомі вісім видів цього дерева. Серед них абрикос звичайний найбільш цінний. Його культивують у Середній Азії, на Кавказі, в Криму, Південної України.В дикому вигляді абрикос зустрічається в Середній Азії, Дагестані, Північно-східному Китаї (там він культивувався ще більше 2000 років до н.е.). У Гімалаях абрикос... |