Головна » Статті » Здоров'я і краса

Що таке хронопитание?
Хронопитание – система харчування, адепти якої вважають, що всім нам слід формувати меню, спираючись на знання про біоритми людського організму.
Принципи хронопитания були розроблені А. Делабо і Жаном-Роберто Рапен у 80-х роках двадцятого століття. Популяризував і вдосконалив систему П. Леконт, швейцарський спеціаліст, успішно допомагає своїм пацієнтам впоратися із зайвою вагою.
«Золоте правило» хронопитания - не можна їсти цукор і солодкі фрукти до 17:00.
Для сніданку рекомендуються наступні продукти: цільні крупи, сир, хліб, яйця, трав'яні відвари.
Обідаємо усіма видами капусти, гарбузом, селерою, листової зеленню, ріпою, кабачками, огірками, редискою, помідорами, артишоками, баклажанами, спаржею, цибулею, проростками, часником, курочкою, яловичиною, телятиною, індичкою, солодким перцем і цільними крупами.
Полуднуемо лісовими горіхами, сухофруктами, насінням, кешью, ягодами і фруктами.
Вечеряємо пангасиусом, пикшей, тріскою, окунем. Можна ласувати солодощами з 17.00 до 18.00.
Полуднувати найкраще саме в цей проміжок часу.
Назавжди доведеться відмовитися від продуктів з лактозою, фастфуда, напівфабрикатів і газованої води.
Категория: Здоров'я і краса
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: