Головна » Статті » Здоров'я і краса |
У категорії матеріалів: 1033 Показано матеріалів: 501-510 |
Сторінки: « 1 2 ... 49 50 51 52 53 ... 103 104 » |
Сортувати за: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам
З пелюсток китайської троянди (hibiscus) можна приготувати дуже хороші лосьйони для освіження сухої шкіри.Освіжаючий лосьйон Склад: один стаканчик пелюсток гібіскуса і одну склянку розведеного спирту або горілки. Пелюсточки дрібненько рубаємо або пропускаємо через м'ясорубку. Заливаємо горілкою, щільно закорковуємо і залишаємо в темряві на 10 днів. Проціджуємо, додаємо дві чайн. ложечки кип'яченої або дистильованої води і гарненько збовтуємо.Тонізуючий лосьйонКомпоненти: по дві стіл. ложки квіток жасмину і пелюсток гібіскуса, дві склянки киплячої води.Заливаємо суміш окропом, наполягаємо чотири – шість годин. Проціджуємо, додаємо пару ампул вітаміну В1 і дві стіл. ложки будь-якого квіткового одеколончика. Збовтуємо і застосовуємо.Омолоджуючий, тонізуючий... |
Лімфа – це циркулює в організмі людини рідина, що нагадує за складом кров. Коли зашлакованість організму велика, забиті відходами лімфовузли і селезінка перестають працювати на повну силу. Їм на допомогу приходить лимфоочищение.Існує багато способів очищення організму, зокрема, лімфи. Найбільш відомі: чистка за Н. Уокеру і з допомогою меду з соками. Перший спосіб ми розглядати не будемо з-за її складності. Набагато простіше і корисніше провести чистку в організмі за допомогою смачних овочевих і фруктових соків.Отже, Вам потрібно буряк, морква, журавлина, гранат, лимон і мед – по 2 кілограми. Кожен компонент вичавити окремо, після чого перемішати. Додати мед за смаком і... |
Ефірне масло з цього ароматного цитруса можна використовувати практично при будь-якому типі шкіри за винятком занадто сухий.Тонізуючий крем Компоненти: десять мілілітрів гліцерину, десять крапельок лимонного ефірного масла, тридцять грамів бджолиного воску, п'ятдесят мілілітрів масла авокадо, п'ятдесят мілілітрів масла жожоба, п'ятдесят мілілітрів мигдалевого масла, чайна ложечка сушеної ромашки і двісті мілілітрів окропу.Заливаємо ромашку кіпяточком і наполягаємо чверть години, фільтруємо. В скляній жароміцної посуді на рассекателе на повільному вогні нагріваємо масла і віск. Коли компоненти розплавляться, прибираємо посуд з плити і по краплинам вливаємо ромашковий настій –тридцять мілілітрів . Помішуємо крем до загустіння, додаємо гліцерин і масло лимона.Зберігаємо в... |