Головна » Статті » Народна медицина |
У чому користь петрушки?
![]() Петрушка корисна при захворюваннях нирок, гастриті і виразковій хворобі, а також будь-яких запальних процесах і ослабленому зорі. Крім того, зелень петрушки володіє ще однією корисною властивістю - вона чудово відбілює зуби і зміцнює ясна. Петрушка особливо хороша в поєднанні зі свіжими і тушкованими овочами, рибою та м'ясом. Варто відзначити, що петрушка - одна з дуже небагатьох ароматних трав, яка не втрачає своїх якостей при тривалій тепловій обробці, а смак її при цьому тільки посилюється. петрушку Використовують у свіжому, сушеному і рідше солоному вигляді, листя - як складову частину салатів, а листя і коренеплоди - як добавку до гарнірів і супів, особливо - до рибних страв. Свіжозаморожена зелень повністю зберігає поживні та цілющі властивості протягом декількох місяців. | |
Категория: Народна медицина
|
|
Всього коментарів: 0 | |