Головна » Статті » Здоров'я і краса |
Принципи роздільного харчування?
Про користь роздільного харчування вперше задумався академік Павлов, а повністю розвинув і довів теорію американський вчений Герберт Шелтон. Які основні принципи роздільного харчування і чому саме таке харчування корисно для організму? Поєднання вершкового масла і сиру - неприпустимо, як і поєднання сиру і волоських горіхів. Шелтон довів, що не можна поєднувати в один прийом їжі два види різних білків, не можна поєднувати кисле з вуглеводами. Це неминуче веде до проблем травної системи і до повноти. Люди, які поїдають в один прийом їжі різні білки, вуглеводи, кисле і різні види жирів витрачають на перетравлення їжі багато енергії, але отримані калорії не витрачаються. В результаті і вага набирається, і сил для повноцінної роботи не залишається. Людина швидко втомлюється, гладшає і не усвідомлює причину вічної втоми. Якщо ж є продукти окремо, тобто на обід тільки рибу, на вечерю тільки салати, на сніданок каші - сил додатися, здоров'я покращиться, вага нормалізується. | |
Категория: Здоров'я і краса
|
|
Всього коментарів: 0 | |