Головна » Статті » Здоров'я і краса

Що потрібно їсти для розрідження крові?
Така проблема, як загущення крові з'являється при внутрішніх хворобах і характеризується підвищенням кров'яний в'язкості. Це може відбуватися із-за хвороб печінки, пошкоджених судин, а також при змінах в оболонці еритроцитів і тромбоцитів. Якщо кров не розріджувати, то її в'язкість може бути причиною утворення тромбів.
Оскільки тромби можуть призвести до інфарктів і інсультів, то потрібно потурбуватися про те, щоб знайти способи розріджують кров. Наприклад, дуже допомагають в розрідженні журавлинний морс і томатний сік. Крім цього корисні лимон, цибуля, оливкова масло, буряк, риба, часник, насіння соняшника і какао. Ягоди також можуть призвести до значних результатів, особливо це стосується суниці, смородини, чорниці, вишні, черешні і малини.
Крім того, при небезпеки тромбоутворення необхідно їсти їжу, багату магнієм, оскільки він здатний перешкоджати утворенню згустків. Багата магнієм вівсяна каша, а також імбир. Проти в'язкості крові також бореться амінокислота таурин, яку можна знайти в морепродуктах і рибі – кальмарах, тунці, камбалі і креветки.
Категория: Здоров'я і краса
| Теги: магнієм, крові
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: