Головна » Статті » Здоров'я і краса |
Негативна калорійність - міф чи реальність?
Продукти з негативною калорійністю! Звучить, як диво, як відповідь на риторичне питання, що викликає незмінну усмішку: "Щоб таке з'їсти, щоб схуднути?" Потрібна втрата ваги, так і харчуйся їжею, що містить ці самі негативні калорії. Але як таке можливо, якщо калорійністю має все їстівне! В тому і відмінність продуктів з негативною калорійністю, що на їх перетравлення організм витрачає помітно більше калорій, ніж безпосередньо в них міститься. А де взяти енергію на засвоєння? Звичайно, з власних "стратегічних" запасів. Ось вони, продукти, які можна їсти без обмежень: апельсини, мандарини, грейпфрути, ананаси полуниця, журавлина, яблука, брокколі, зелена качанна капуста, цвітна капуста, молюски, корінь селери, гострий перець чилі, огірки, кульбаба, морква, крес-салат, цибуля, часник, папайя, редис, шпинат, турнепс, цукіні, буряк, салат-латук, спаржа, ендивій. Але! Тільки в їх природному сирому вигляді. Ніяких добавок у вигляді солі або масла. Саме правильне - це щодня включати "негативну" їду в свій раціон, адже є з чого вибрати! | |
Категория: Здоров'я і краса
|
|
Всього коментарів: 0 | |