Головна » Статті » Здоров'я і краса

Кому які горіхи краще?
Хоча горіхи безумовно є дуже цінним і дивовижно корисним продуктом, однак їх різні види досить різні і за своїм складом, і за корисним і навіть лікувальними властивостями, саме тому у даній статті описується якими саме цілющими властивостями володіють горіхи і при будь-яких проблемах варто налягати на той чи інший вид горіхів.
Арахіс - найвідоміший горіх, який горіхом-то по суті і не є (це рослина належить до сімейства бобових) є дуже поживним продуктом дуже багатим білком. Він покращує роботу печінки, серця та інших внутрішніх органів, сприяє оновленню клітин і знижує рівень холестерину в крові, покращує пам'ять; вкрай корисний арахіс при безсонні або швидкої стомлюваності.
Фісташки надають тонізуючий і підбадьорливий дію, допомагає швидкій реабілітації після важких хвороб. Цей вид горіхів рекомендується вживати при дизентерії, гіпертонії, недокрів'ї, кашлі, нудоті, а також при таких захворюваннях, як туберкульоз, жовтяниця, тромбофлебіт.
Вживати в їжу мигдаль можна при гіпертонії, підвищеному рівні холестерину, ожирінні, хворобах жовчних проток, а також він допомагає позбутися від печії.
Волоські горіхи допоможуть поліпшити роботу і зміцнити печінка, благотворно впливають на розумову діяльність, здатні справитися з головним болем. Цей вид горіхів дуже корисний людям, які страждають захворюваннями серця, малокрів'я, авітаміноз, ну і також всім іншим, адже вживання волоських горіхів допомагає зміцнити імунітет.
Категория: Здоров'я і краса
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: