Головна » Статті » Дієти |
Зернова дієта
![]() Пшеничний деньРецепт приготування пшеничної каші 180 грамів зерен пшениці засипати в ¾ літра води, варити протягом 20 хвилин на слабкому огне.Завтрак: пшенична каша з додаванням сахарину. Половина склянки знежиреного молока.Обед: один стебло зеленої цибулі. Пшенична каша. Один стакан овочевого бульона.Ужин: пшенична каша з додаванням сахарину і кориці. 125 грамів знежиреного йогурту. Пшенный деньРецепт приготування пшоняної каші 150 грамів пшоняної крупи засипати в ¾ літра киплячої води, варити протягом 30 хвилин на слабкому огне.Завтрак: половина склянки теплого молока. Пшоняна каша з додаванням сахарина.Обед: один стакан овочевого бульйону. Пшоняна каша.Ужин: Одне терте яблуко, з додаванням лимонного соку і сахарину. Вівсяної деньРецепт приготування вівсяної каші 178 грамів вівсяної крупи засипати в ¾ літра киплячої води, варити протягом 10 хвилин на слабкому огне.Завтрак: половина склянки молока. Вівсяна каша з додаванням сахарина.Обед: один стакан овочевого бульйону. Вівсяна каша з додаванням часнику і петрушки.Ужин: 80 грамів знежиреного сиру. Вівсяна каша з додаванням 3 столових ложок молока, 1 їдальні ложки какао та сахарину. Рисовий деньРецепт приготування рисової каші з яблуками 140 г рисової крупи засипати в киплячу воду, варити протягом 35 хвилин на слабкому вогні. Потім 500 грамів яблук нарізати і згасити в невеликій кількості води. Перемішати рис, яблука, додати сік лимона, сахарин, корицю. Протягом усього рисового дня приймати в їжу тільки рисову кашу, з додаванням тушкованих яблук. Ячмінний деньРецепт приготування ячмінної каші 180 грамів ячмінної крупи засипати в ¾ літра киплячої води, довести до кипіння і варити протягом 10 хвилин на слабкому огне.Завтрак: ячмінна каша з додаванням сахарину. Половина склянки молока.Обед: один стакан овочевого бульйону. Ячмінна каша, з додаванням перцю і одного стебла зеленого лука.Ужин: ячмінна каша з додаванням 2 столових ложок згущеного молока та сахарину. Половина склянки апельсинового соку. Гречаний деньРецепт приготування гречаної каші 180 грамів гречаної крупи засипати в ¾ літра киплячої води, довести до кипіння і варити протягом 10 хвилин на слабкому огне.Завтрак: гречана каша, з додаванням сахарину. Половина склянки молока.Обед: один стакан бульйону. Гречана каша з додаванням специй.Ужин: один стакан кефіру. Гречана каша з додаванням сахарину. Змішаний деньРецепт приготування змішаної каші По 60 грамів пшеничної, гречаної, вівсяної крупи всипати в ¾ літра киплячої води, довести до кипіння і варити протягом 20 хвилин на слабкому огне.Завтрак: змішана каша з додаванням сахарину. Половина склянку теплого молока.Обед: змішана каша з додаванням 3 столових ложок томатної пасти, часнику і приправ. Один стакан овочевого бульона.Ужин: змішана каша з додаванням сахарину, соку лимона і кориці. Одне терте яблоко.Зерновую дієту забороняється продовжувати більше двох тижнів, а повторювати її не раніше, ніж через чотири місяці. Перш ніж почати дотримання зерновий дієти, отримаєте необхідні консультації кваліфікованого фахівця-диетолога.Хорошее поєднання зернова дієта має з такими видами спорту як гімнастика, аеробіка, біг. Час заняття ними має бути не менше 15 хвилин в день. | |
Категория: Дієти
|
|
Всього коментарів: 0 | |