Дотримання високоефективної «Теплою дієти» дуже добре підходить для самого холодного періоду зими. Проте дотримуватися всі правила «Теплою дієти» зовсім не зайвим буде також і навесні і дощовою восени. Але, все-таки, саме холодною зимою або сльотавої осені дуже хочеться побалувати свій організм чим-небудь «гаряченького».Обрести струнку красиву фігуру і завжди бути підтягнутою Вам допоможуть гарячі страви «Теплою дієти», включені в Ваш раціон харчування тричі на день. Для якнайшвидшого досягнення позитивного ефекту потрібно виправдане поєднання дотримання вимог «Теплою дієти» з одночасними активними заняттями фізичними вправами і прогулянками на свіжому повітрі. Повторювати використання вимог «Теплою дієти» дозволяється тільки через три-чотири месяца.На Ваш смак пропонуються кілька варіантів сніданку, обіду і вечері, які Ви зможете, сміливо включати в меню свого раціону харчування. Також дозволяється комбінувати запропоновані варіанти будь-яким зручним для Вас чином, наприклад, перший сніданок плюс третій обід плюс четвертий вечерю або другий сніданок плюс перший обід плюс третій вечерю і так далі.Зразкове меню раціону харчування «Теплою дієти»Сніданок : Перший варіант:
- 50 грамів вівсяної каші, звареної на знежиреному молоці.
Другий варіант:
- один тост з житнього хліба, один свіжий огірок;
- один стакан несолодкого чаю чорного з однією чайною ложкою натурального меду.
Третій варіант:
- 50 грамів твердого сиру;
- один невеликий тост;
- 200 грамів гарячого нежирного молока.
Четвертий варіант:
- 100 грамів гарячого овочевого рагу, приготованого з будь-яких овочів крім картоплі.
Обід Перший варіант:
- 200 грамів гарячого овочевого супу, приготовленого з будь-яких овочів, крім картоплі.
Другий варіант:
- 100 грамів гарячого курячого бульйону;
- 100 грамів відвареної курятини без шкіри.
Третій варіант:
- 100 грамів картоплі, запеченої в духовій шафі;
- 100 грамів запеченої в духовій шафі яловичини або білого курячого м'яса.
Четвертий варіант:
- 100 грамів вареної або запеченої в духовій шафі морської риби;
- 100 грамів гарячої юшки.
Вечерю Перший варіант:
- 50 грамів пшеничного хліба;
- один стакан гарячого чорного несолодкого чаю з однією чайною ложкою натурального меду.
Другий варіант:
- 100 г вівсяного печива;
- один стакан гарячого нежирного молока.
Третій варіант:
- одне велике яблуко;
- один стакан гарячого несолодкого зеленого чаю з однією чайною ложкою натурального меду.
Четвертий варіант:
- два великих мандарина;
- один стакан гарячого несолодкого зеленого чаю з однією чайною ложкою натурального меду.
|