Отримати хороші результати при малій кількості вкладень - ось головний девіз суповий дієти. Але разом з цим така дієта вимагає витрат часу. Але все окупиться сторицею! Орієнтовний результат - в тиждень -5 кіло!Дієтологи рекомендують використовувати супову дієту короткочасно. Справа в тому, що дієта по своїй суті низькокалорійна. У раціон не включені або присутні в обмежених кількостях такі важливі складові як кальцій, деякі види жирів, мікроелементи, углеводы.Прежде все, припиніть вживати алкоголь, газовані напої та борошняні изделия.Прием в їжу супів можна поєднувати з будь-якими овочами і в будь-який час, коли зголодніли. Обсяги також не мають значення - супи зовсім не додають калорий.Суп з сельдерея.Рецепт: вода - 3 л, селера - 400 р, капуста - 1 маленький качан, цибуля - 6 шт, помідори - 2-3 (свіжі або консервовані), болгарський перець - 2 шт., овочевий бульйон - 2 кубика.Все овочі почистити і дрібно нашаткувати. Отриману суміш залити водою, додати сіль і перець за смаком і поставити на вогонь. Кип'ятити близько 10 хвилин. Потім зменшити вогонь і варити до м'якості всіх овощей.Совет: налийте суп в термос і візьміть з собою. Так протягом дня у вас їжа буде завжди під рукою.Капустяний суп. Розклад тижневої дієти.Кожен день з цієї семиденної дієти можна їсти капустяний суп в будь-яких кількостях. Його частина повинна бути переважаючою в раціоні. Крім нього можна:1 День. Фрукти без обмежень, виключити банани, чорний і зелений чай, кава, напої без додавання цукру, журавлинний сік, вода.День 2. Овочі сирі або тушковані на воді, виключити картоплю, ввечері печену картоплину змастити вершковим маслом - 1 шт., напої ті ж, що і в перший день.День 3. Овочі та фрукти без винятків, напої ті же.День 4. Банани-6 шт. молоко нежирне до 8 ст., все ті ж напитки.День 5. Нежирна яловичина або куряче філе 0,5 кг, помідори (свіжі або консервовані) до 6 шт., напої, знайомі з першого дня..День 6. Овочі будь-які, без обмежень, скільки завгодно курки і яловичини (нежирної), напої ті же.День 7. Коричневий рис відварений, будь-які овочі, знайомі з першого дня напої.Боннський суп. Розклад меню.Ті ж умови, що і в попередній дієті. Суп - в будь-яких кількостях + дозволені продукты.Рецепт: вода - 1,5 л, капуста - 0,5 кг, помідори свіжі - 3 шт., капуста цвітна - 0,3 кг, білий цибуля - 2 середні головки, морква - 2 шт., селери - 170 г, часник - 3 зубка, оливкову олію - 100 мл, овочевий бульйон - 2 кубика, спеції: коріандр, каррі, кмин, гострий червоний перець, лавровий лист, імбир, соєвий соус - 1 ч. л., зелень.Лук, нарізаний тонкими кільцями, обсмажуємо на олії. Додаємо карі, часник і кмин. Тушкуємо на повільному вогні. Після додаємо по черзі, а після перемішуємо такі овочі: порізану кубиками моркву і селеру, суцвіття цвітної капусти, тонко нашатковану білокачанну капусту, кубиками помідори. Протушив овочі, перекладаємо їх у каструлю, заливаємо водою і додаємо інші приправи. Варити до готовності всіх овощей.День 1. Будь-які фрукти, виключаючи бананы.День 2. Овочі, а за вечерею - печена картоплина з вершковим маслом.День 3. Овочі і фрукти. Виняток - картофель.День 4. Банани - 3 шт. молоко обезжиренное.День 5. Куряче або рибне філе, помідори - 6 шт.День 6. Зелений салат і отбивная.День 7. Відварений коричневий рис і свіжі овочі.
|