Головна » Статті » Дієти

Грецька дієта
Проживають на Середземномор'ї мають більш міцне здоров'я, ніж ті люди, які проживають в Європі. Відбувається це саме з причини особливої дієти, а точніше системі живлення. Грецька дієта призначена для тих, хто хоче схуднути без шкоди для свого здоров'я, а також вона допомагає покращувати зовнішній вигляд і стан шкіри, волосся і нігтів.
Це величезна користь для організму!
Звичний стиль харчування греків значно відрізняється від традиційного. У грецькій дієті не присутній певний перелік продуктів, розписаний на всі дні, тому зниження ваги відбувається повільно, без помітних стрибків. Основною її вимогою є - ділення раціону на три групи.
До першої групи відносять продукти для щоденного вживання. Ставляться до них темний хліб, різні злаки (рис, горох, квасоля), і обов'язково макаронні вироби. З овочів греки вживають огірки, помідори, баклажани, кабачки і картопля. Ще потрібно їсти будь-які фрукти. Для заправки салатів і приготування різних страв використовувати необхідно оливкова олія. Також можна вживати молочні продукти, а алкоголь приймати тільки у вигляді червоного вина, але не більше двох келихів. Особливо рекомендується пити якомога більше води.
До другої групи належать продукти, якими необхідно харчуватися кілька разів на тиждень. Білок організму постачають риба і морепродукти - це можна вважати основою грецької дієти. Не забувайте про курячих яйцях три рази в тиждень і меді з темним шоколадом пару раз в тиждень. До всього додавайте якомога більше зелені.
У третій групі є продукти, які потрібно з'їдати тільки один раз в тиждень. До них відноситься пісне м'ясо (дієтична свинина, яловичина, філе кролика) і м'ясо птахів (індичка або курка).
Є кілька правил для складання меню на основних приймання їжі:
1. Сніданок складайте з висококалорійних страв і вуглеводних продуктів, адже до обіду їжа повністю засвоюється і налагодження жировими відкладеннями. До ранкового прийому можна віднести - макарони, хлібні вироби, крупи та злакові різні солодощі.
2. В обід і вечерю потрібно внести білкову їжу, щоб забезпечити організм поживними речовинами, корисними мікроелементами і вітамінами. Сюди підійдуть морепродукти, риба, сир, горіхи, авокадо, оливкова олія, а також приготовані по-різному овочі. Вони можуть бути тушковані, свіжі, варені, на пару або гриль.
3. Між принятиями їжі вирішуються легкі перекуски, щоб утамувати відчуття голоду. Вони складаються з фруктів, овочів, ягід, сирів і нежирного йогурту. Сіль і цукор при дотриманні грецької дієти рекомендують використовувати як можна меньше.Противопоказаний при подібній системі живлення не існує, але не рекомендується харчуватися по ній людям, у яких алергія на морепродукти.
Перед тим, як сідати на грецьку дієту, або будь-яку іншу дієту, ми радимо читачам сайту http://dieta-dieta.ru проконсультуватися з лікарем!
Категория: Дієти
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: