Головна » Статті » Дієти |
Дієта «Зона»
![]() Меню дієти «Зона»День перший Сніданок: омлет, приготовлений з чотирьох яєчних білків, змішаних з однією чайною ложкою тертого твердого сиру. Перед готуванням омлету сковорода змащується олією. Один стакан родзинок. Одна чашка кави або чаю без додавання цукру і молока; дві скибочки хліба або хліба з отрубями.По вашим вибором цей варіант сніданку можна замінити сніданком третього або четвертого дня.Обед: салат з 200 грамів крабового або креветочной м'яса з додаванням однієї чайної ложки майонезу і соку лимона. Весь вміст викласти на лист салату і загорнути у відрізок тонкого лаваша.Полдник: 50 грамів нежирної сметани або йогурта.Ужин: обсмажена котлета, приготовлена з 150 грамів яловичого фаршу, з додаванням однієї столової ложки нежирної сметани, однієї столової ложки нарізаної цибулі, зелені і перцю. При приготуванні у фарш додайте невелику кількість томатного пюре і відвареної білої квасолі. 50 грамів знежиреного шинки або індички. 100 грамів полуниці або малини. Жменька горіхів. День другий Сніданок: 50 г бекону. Один стакан мінеральної негазованої води, заправлений половиною склянки вівсяних пластівців і однією столовою ложкою подрібненого мигдалю. Один стакан чаю або кави без додавання цукру. Обід: 170 грамів філе курки або фаршу, обсмаженого в олії. Один помідор і кілька листя зеленого салату. Один шматочок твердого сиру. Половина яблука. Жменька орехов.Полдник: Зелений горошок, капуста броколі, стручкова квасоля з оливковою олією. 150 грамів сиру тофу.Ужин: 150 грамів курячого філе, запечене в духовій шафі, з додаванням цибулі і соку лимона. Шпинат з соком лимона і оливковим маслом. 100 грамів клубники.Перед сном: 50 грамів нежирного сиру. Один персик. Три оливки. День третій Сніданок: фруктовий салат, з додаванням нежирного сиру або сметани, однієї склянки родзинок і трьох волоських горіхів. Один стакан чаю або кави без додавання сахара.Обед: повністю повторюється меню обіду першого дня раціону диеты.Полдник: 50 грамів нежирного сиру з однією чашкою шматочків ананаса.Ужин: філе білої риби, сбрызнутое соком лимона, посипане сиром пармезан, запечений у духовій шафі. Для гарніру - варені зелені овочі на ваш выбор.Перед сном: 50 грамів нежирної шинки. Половина склянки родзинок. Жменька горіхів або кураги. День четвертий Сніданок: 50 грамів знежиреного бекону. Нежирний йогурт з ¼ склянки ягід і однією столовою ложкою тертого мигдалю. Склянку чаю або кави без додавання сахара.Обед: 150 грамів філе курки, запеченої в духовій шафі. Салат з печериць, оливок і зеленого селери, з додаванням соусу з соку лимона і оливкової олії. Один апельсин.Полдник: 50 грамів твердого сиру. Половина яблока.Ужин: 150 грамів нежирної свинини намазати гірчицею, покласти шматочок яблука, полити сумішшю мінеральної води і білого вина. Томити в духовій шафі протягом 20 хвилин. Гарнір із зелених овочів у вареному і сиром виде.Перед сном: один стакан сухого червоного вина. 50 грамів нежирної сметани або йогурту. День п'ятий Сніданок: грінки з ягодами: збити чотири яєчних білка, вмочити в них два шматочки чорного хліба, обсмажити на вершковому маслі. Зверху покласти полуницю і обсипати тертим мигдалем. Стакан чаю і кави без додавання сахара.Обед: 150 грамів відвареного філе курки з зеленню селери, один помідор, половина яблука. Шматочок бородінського хліба. Половина склянки изюма.Ужин: 180 грамів фаршу з яловичини змішати з одним яєчним білком, однією чайною ложкою кетчупу, подрібненою цибулею і панірувальними сухарями. Скачати невеликі кульки і обсмажити їх на рослинній олії. Відварені цукіні або капуста броколі. Половина яблока.Перед сном: 50 грамів нежирної шинки. Один стакан ягід і три волоських горіха. День шостий Сніданок: 150 грамів нежирної шинки. Один помідор середнього розміру. Одна часточка дині або кавуна. Один стакан кави або чаю без додавання сахара.Обед: тост з хліба з висівками, м'ясом індички або крабів з листком салату і 50 грамів твердого сиру. Половина апельсина.Полдник: 100 г нежирного сиру. Половина склянки свіжого або консервованого ананаса. Жменька горіхів (мигдаль).Ужин: філе індички без шкіри, обсмажене в рослинному маслі. Відварені овочі. Один стакан ягод.Перед сном: 50 грамів нежирної шинки. Один стакан ягід. Три оливки. День сьомий Сніданок: омлет з чотирьох яєчних білків і 50 г бекону. Шматочок чорного хліба. Половина грейпфрута. Склянку чаю або кави без додавання сахара.Обед: 150 грамів відвареного курячого філе, шматочок солодкого перцю, цибуля, авокадо. Дві сливи або два сушених чернослива.Полдник: одне яйце, зварене круто. Половина яблука. Жменька горіхів (мигдаль).Ужин: 200 грамів лосося, обсмаженого в олії з додаванням подрібненого часнику, зелені тархуну і червоного перца.Перед сном: невеликий шматочок нежирної шинки або курячого филе.В останні три дні (8-й, 9-й, 10-й) рекомендується вибрати на ваш смак меню раціону харчування, які вам сподобалися найбільше. | |
Категория: Дієти
|
|
Всього коментарів: 0 | |