Останнім часом досвідчений індивідуальний финесс-тренер в змозі надати допомогу будь-якому охочому, який має за мету позбутися зайвих кілограмів ваги тіла. Адже тільки займаючись активними фізичними навантаженнями можна відняти і додати кілограми, надавши необхідні обриси своєї фигуре.Но, на превеликий жаль, жінці в наш стрімкий вік не вистачає сил і достатньої кількості часу для активних занять спортом. Тому на виручку приходить використання дієти «Шейп», яка створена досвідченими дієтологами і спортивними тренерами для того, щоб всього за 14 днів люди змогли підтягнути м'язи сідниць і зменшити об'єм стегон.Загальні правила дієти «Шейп» строком на один тиждень: - щодня необхідно випивати близько півтора літрів столової мінеральної води без газу;
- ранкові напої - чай, кава не повинні бути міцно заварена;
- натуральну каву бажано вживати не частіше, ніж два рази на день;
- повне виключення з раціону харчування цукру і солодощів;
- вживання хлібобулочних виробів повинно бути у вигляді хліба, спеченого з цільнозерновий борошна.
Зразкове меню раціону харчування дієти «Шейп» Понеділок Сніданок: - 200 грамів натурального йогурту без фруктових добавок;
- один свіжий помідор;
- скибочка хліба з цільнозерновий борошна.
Обід: - відварне м'ясо курячої ніжки без шкіри і жиру;
- свіжий овочевий салат, заправлений соком лимона;
- невеликий шматочок цільнозернового хліба.
Полуденок: - дві столові ложки вареної червоної квасолі;
- свіжий салат з овочів зеленого кольору з лимонним соком;
- шматочок висівкового хліба.
Вечеря: - 50 грамів сухого вина «Херес»;
- порція тушкованої цвітної капусти з печеною томатом і тертим твердим сиром;
- одне велике печене яблуко з додаванням однієї чайної ложки натурального меду і маленької жменьки ягід свіжої смородини.
Вівторок Сніданок: - порція варених печериць;
- невеликий шматочок нежирної шинки;
- тост, намазаний однією чайною ложкою будь-якого ягідного желе.
Обід: - один сендвіч, що складається з двох шматочків хліба з висівками, 50 грамів нежирного твердого сиру, листя зеленого салату і декількох зерен винограду.
Полуденок: - 200 грамів вегетаріанського супу;
- один несолодкий крекер;
- велике зелене яблуко.
Вечеря: - шматок тушкованою морської риби з додаванням ріпчастої цибулі, вареного картоплі;
- чашка салату з вареної зеленої квасолі і молодих кабачків;
- 50 грамів вермуту.
Середа Сніданок: - одна відварне куряче яйце, зварене круто;
- два маленьких житніх хлібця.
Обід: - чашка відвареної білої квасолі;
- свіжий салат з будь-яких овочів;
- одне яблуко або апельсин.
Полуденок: - 200 грамів натурального йогурту з шматочками дрібно нарізаного банана.
Вечеря: - шматочок відвареного яловичого м'яса з гарніром з тушкованої капусти броколі;
- чашка зеленої квасолі;
- один свіжий помідор.
Четвер Сніданок: - 25 грамів нежирного твердого сиру;
- невеликий тост з житнього хліба;
- один свіжий помідор.
Обід: - 60 грамів нежирної шинки;
- свіжий салат з овочів з будь-яких сезонних овочів;
- одна велика груша.
Полуденок: - 100 грамів вареної риби з гарніром зі свіжих овочів;
- шматочок цільнозернового хліба.
Вечеря: - 100 грамів сухого білого вина;
- 50 грамів овочевого пюре з капусти броколі;
- запечене на грилі або пісне відварене м'ясо;
- один великий апельсин або грейпфрут.
П'ятниця Сніданок: - 30 г пластівців з висівками, залитих нежирним молоком;
- один невеликий банан;
Обід: - 100 г відварених креветок; свіжий салат з будь-яких овочів, заправлений соком лимона.
Полуденок: - невелику скибочку житнього хліба;
- 25 грамів нежирного твердого сиру;
- салат з солодкого перцю і помідорів.
Вечеря: - одна рибна котлета;
- чашка відвареної квасолі;
- одна столова ложка зеленого горошку;
- 6 зерен винограду.
Субота Сніданок: - 150 грамів натурального несолодкого йогурту з дрібно нарізаними шматочками апельсина.
Обід: - одна котлета, приготовлена з яловичого м'яса;
- свіжа груша, дві сливи або яблуко.
Полуденок: - 150 грамів вегетаріанського бульйону;
- один хлібець;
- два помідори.
Вечеря: - 100 грамів спагетті з соусом з томатів, часнику і зелені кропу;
- 50 грамів відвареного курячого м'яса;
- один банан.
Неділя Сніданок: - свіжий фруктовий салат з додаванням йогуртовій несолодкої заправки.
Обід: - овочевий салат з білокачанної капусти, дрібно нарізаних шматочків ківі і листя зеленого салату;
- 30 грамів відвареного м'яса індички.
Полуденок: - 60 грамів спагетті;
- салат, приготовлений з солодкого перцю, дрібно нарізаного зеленого цибулі, томатів, кропу і соку лимона.
Вечеря: - соус, приготований з ріпчастої цибулі, томатів, листя селери, солодкого перцю, 50 грамів м'яса курячої грудки, однієї часточки часнику, дрібно нарізаного імбирного кореня і однієї столової ложки оливкової олії;
- 100 г білого сухого вина.
Після дотримання дієти «Шейп» зростає небезпека прояви «обвислих грудей». Для того щоб не втратити гарну форму грудних залоз необхідно скидати вагу поступово. Випереджаючи таку проблему можна використовувати наступний вид дієти, розроблений фахівцями-дієтологами і знайшов велику кількість своїх шанувальників. Ця дієта допомогла їм отримати струнку фігуру і зберегти чарівні форми жіночого тіла.Зразкове меню дієти, рекомендований для збереження пружності грудейСніданок: - 30 грамів вівсяних пластівців з додаванням знежиреного молока;
- одне куряче яйце, зварене круто.
Перекус:Обід: - тарілка вегетаріанського бульйону;
- шматочок відвареного білого м'яса грудки індички;
- одне велике яблуко;
- склянку ягідного морсу.
Перекус: - п'ять маленьких шматочків чорного шоколаду.
Вечеря: - одна невелика котлета, приготовлена з дієтичного м'яса курки;
- одна запечена картоплина;
- свіжий салат з будь-яких овочів з соком лимона.
Необхідно чергувати всі страви, що входять в раціон харчування дієти з вживанням відвареного яловичого м'яса і нежирної риби з гарніром із зелених овочів.
|