Головна » Статті » Дієти

Дієта для зайнятої жінки

Дієта для зайнятої жінки надасть Вам не тільки здоровий раціон дієтичного харчування, але і надасть допомогу до відома мінімуму витрат часу на приготування їжі. Тривалість дієти для зайнятої жінки становить всього дев'ять дней.В перервах між трьома основними прийомами їжі допускається вживання великої кількості мінеральної негазованої води і сирих овочів, які не містять крохмалисті речовини. Всі види салатів, які входять в меню раціону харчування дієти для зайнятої жінки необхідно заправляти низькокалорійними заправками, в основі яких буде присутній сік лимона або виноградний оцет.

Меню раціону харчування дієти для зайнятої жінки


День перший
Сніданок:

  • одне куряче яйце, приготоване некруто;
  • один невеликий тост, намазаний зверху печінковим паштетом;
  • одне яблуко або зливу.

Обід:

  • 100 грамів вареної курки або нежирної шинки;
  • порція салату з томатів з додаванням зелені кропу.
  • один шматочок хліба з висівками;
  • один банан.

Вечеря:

  • 80 грамів пісного вареного м'яса;
  • одна велика порція овочевого салату з тушкованою спаржевої квасолі;
  • дві запечених в духовій шафі картоплини в мундирі;
  • одне яблуко або груша.


День другий
Сніданок:

  • 150 грамів свіжого апельсинового соку;
  • один невеликий сухарик з житнього хліба;
  • 100 грамів знежиреного молока;
  • один банан.

Обід:

  • 200 грамів відвареної нежирної курки без шкіри;
  • порція овочевого салату з одного огірка і двох помідорів з додаванням городньої зелені;
  • один стакан нежирного йогурту;
  • одне велике яблуко або апельсин.

Вечеря:

  • 150 грамів морської риби, запеченої в духовій шафі з томатами, цибулею і солодким перцем;
  • 200 грамів запеченого картоплі;
  • один стакан компоту, приготованого з сухофруктів.


День третій
Сніданок:

  • маленький шматочок добре прожареної яловичини;
  • один помідор великого розміру;
  • два тонких шматочків житнього хліба.

Обід:

  • одна порція будь-якого вегетаріанського бульйону;
  • салат з білокачанної капусти з додаванням двох десертних ложок тертого сиру;
  • один шматочок хліба з висівками;
  • банан або апельсин.

Вечеря:

  • один невеликий біфштекс з яловичого м'яса;
  • порція салату з вареної квасолі, відвареної цвітної капусти, кабачків, помідорів і зеленого горошку;
  • один скибочку хліба з невеликим шматочком вершкового масла.


День четвертий
Сніданок:

  • один грейпфрут невеликого розміру;
  • одна порція вівсяних пластівців, залитих знежиреним молоком;
  • одна скибочка хліба з борошна грубого помелу.

Обід:

  • 90 г тунця у власному соку (консерви);
  • порція будь-якого овочевого салату;
  • невелику скибочку житнього хліба;
  • 100 грамів свіжого апельсинового соку;
  • дві свіжі сливи.

Вечеря:

  • 150 грамів пісного вареного м'яса;
  • 150 грамів салату з відварних квасолі, цвітної капусти і патисонів;
  • один стакан міцного зеленого чаю без додавання цукру.


День п'ятий
Сніданок:

  • одне варене яйце;
  • один тост з хліба грубого помелу.

Обід:

  • 30 грамів нежирної шинки;
  • 250 грамів овочевого салату;
  • одна невелика булочка;
  • одне велике яблуко або апельсин.

Вечеря:

  • 200 грамів відвареного курячого м'яса без шкіри;
  • порція овочевого салату з огірків, капусти і двох столових ложок відвареного рису.


День шостий
Сніданок:

  • один невеликий шматочок хліба, намазаний кабачковою ікрою;
  • одне варене яйце.

Обід:

  • 100 грамів обсмаженого в духовій шафі пісного яловичого м'яса;
  • порція салату з відвареної квасолі і цвітної капусти;
  • один стакан компоту з ягід;
  • половинка грейпфрута.

Вечеря:

  • 200 грамів будь-якого овочевого салату;
  • 250 грамів твердого сиру;
  • невеликий тост, намазаний печінковим паштетом.


День сьомий
Сніданок:

  • одна склянка натурального йогурту;
  • невеликий тост з висівками;
  • дві сливи.

Обід:

  • порція салату з огірків, помідорів, ріпчастої цибулі городньої зелені;
  • 75 грамів пісного вареного м'яса;
  • один скибочку житнього хліба;
  • одне велике яблуко.

Вечеря:

  • 130 грамів пісної яловичої відбивною;
  • порція салату з будь-яких овочів;
  • 80 грамів картопляного пюре з додаванням знежиреного молока;
  • невеликий шматочок житнього хліба;
  • одна слива або груша.


День восьмий
Сніданок:

  • один невеликий тост з висівками;
  • одне варене яйце;
  • половинка грейпфрута.

Обід:

  • одна порція супу з овочів;
  • 70 грамів відвареного курячого м'яса;
  • порція салату з будь-яких овочів;
  • одне яблуко.

Вечеря:

  • дві рибних котлети, приготовані в пароварці;
  • 100 грамів спагетті;
  • 150 грамів вареної зеленої квасолі, цвітної капусти і двох столових ложок зеленого горошку;
  • один стакан несолодкого зеленого чаю.


День дев'ятий
Сніданок:

  • 30 грамів вівсяних пластівців, залитих нежирним молоком;
  • один банан або дві сливи.

Обід:

  • 200 грамів будь-якого овочевого салату;
  • 30 грамів твердого сиру;
  • один невеликий сухарик з хліба грубого помелу;
  • 200 грамів натурального йогурту;
  • одне велике яблуко.

Вечеря:

  • 80 грамів відвареного яловичого м'яса;
  • 150 грамів відвареної картоплі;
  • 100 грамів вареної зеленої квасолі, цвітної капусти і двох столових ложок зеленого горошку;
  • 100 грамів натурального йогурту.
Категория: Дієти
| Теги: порція, хліба
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: