Головна » Статті » Профілактика |
Мікрохвильовка: користь чи шкода?
У Росії в 1976 році мікрохвильові печі були заборонені через їх шкідливого впливу на здоров'я, оскільки стосовно них було проведено безліч досліджень. Заборону було знято на початку 90-х після Перебудови Ось деякі з результатів досліджень. Мікрохвилі: 1. Прискорюють структурний розпад продуктів. 2. У молоці і зернових культурах створюють канцерогенні речовини. 3. Змінюють елементарний склад продуктів харчування, викликаючи розлади травлення. 4. Змінюють хімію їжі, що може призвести до збоїв лімфатичної системи і руйнування здатності організму захищати себе від злоякісних пухлин. 5. Призводять до зростання відсотка ракових клітин в крові. 6. Призводять до злоякісних пухлин шлунку і кишечника, загальної дегенерації периферичної клітковини, а також поступового руйнування травної і вивідних систем у статистично високого відсотка людей. 7. Знижує здатність засвоювати тіла вітаміни B-комплексу, вітамін С, вітамін Е, мінерали і ліпотропікі (речовини, що сприяють прискоренню розпаду жирів в організмі; прим. mixednews). 9. Мікрохвильове поле поруч з піччю також викликає проблеми зі здоров'ям. 10. Нагрівання приготованого м'яса в мікрохвильовці викликає: поява d-нітрозодіетаноламіна (широко відомий канцероагент)дестабілізацію біомолекулярних сполук активного протеинааггрегирующий ефект радіоактивності в атмосфересоздание канцероагентов в з'єднаннях гідролізату білка в молоці і зернових культурах. 11. Мікрохвильове випромінювання також викликає зміну (розпад) в катаболічних поведінці глюкозид - і галактозид - елементів в заморожених овочах, якщо розморожувати їх в НВЧ-печі. 12. Викликають зміну поведінки катаболічних рослинних алкалоїдів в сирих, приготовлених або заморожених овочах, які були піддані випромінювання навіть на короткий термін. 13. Викликають рак вільні радикали формувалися в певних молекулярних структурах мікроелементів у речовини рослинного походження, особливо в сирих коренеплодах. 14. Ті, хто брав зазнала обробки мікрохвильовим випромінюванням їжу, показали більш високий статистичний рівень шлунково-кишкових ракових захворювань, а також загальну дегенерацію периферичної клітковини з поступовим руйнуванням функцій травної та видільної системи. «Зростання широкого дефіциту поживних речовин в західному світі майже ідеально корелює з появою мікрохвильових печей. Це не випадково. Мікрохвильові печі розігрівають їжу шляхом створення процесу молекулярного тертя, але саме це найбільше тертя швидко руйнує тендітні молекули вітамінів і фитонутриентов (рослинних лікарських засобів), природним чином містяться в їжі. Одне дослідження показує, що нагрівання мікрохвилями знищує до 97 відсотків поживної цінності (вітаміни та інші рослинні поживні речовини, які запобігають хворобам, підвищують імунітет і зміцнюють здоров'я)». Існує багато досліджень щодо мікрохвильових печей і ефектів, які вони можуть впливати на людське тіло. Остаточні дослідження ще не були опубліковані, однак якщо хоч що-то з вищесказаного має ознаки негативного впливу на їжу, можна тільки уявити, які ефекти ці наслідки будуть впливати на організм людини. Так що якщо ви можете обійтися без використання мікрохвильовки - обходитеся. Навіть якщо це всього лише дозволить зберегти поживну цінність і якість їжі. | |
Категория: Профілактика
| Коментарі: 1
|
|
Всього коментарів: 0 | |