Головна » Статті » Дієти

Хімічна дієта
Зовсім немає необхідності лякатися назви пропонованої вам дієти, тому що в її імені приховані добавка не якихось хімічних елементів в раціон харчування, а певні хімічні реакції, що відбуваються в організмі кожної людини, які багато в чому сприяють позбавленню від зайвих накопичених кілограмів тела.Химическая дієта являє собою систему схуднення, яка виражається в дотриманні низькокалорійного низкоуглеводного режиму харчування з обмеженням вживання солі. Розробники хімічної дієти стверджують, що її вимоги необхідно виконувати неухильно, суворо за розкладом, і знову починати спочатку, при найменшому її порушенні.

Приблизне меню раціону харчування хімічної дієти

Перша неделяНа протягом всієї першої тижня меню сніданку завжди буде однаковою:
  • два курячих відварених яйця, зварених круто;
  • половина грейпфрута або апельсина.

Перший день
Обід в 14:00:
  • необмежену кількість фруктів одного виду.
Вечеря в 19:00:
  • одна порція нежирного сорти яловичини або білого м'яса курячої грудки, приготована у відвареному або запеченому вигляді.

Другий день
Обід в 14:00:
  • одна невелика куряча відварна грудка.
Вечеря в 19:00:
  • два відварених курячих яйця, зварених круто;
  • порція свіжого овочевого салату з помідорів, огірків, солодкого болгарського перцю з додаванням городньої зелені і селери;
  • два невеликих житніх хлібця;
  • один великий апельсин або грейпфрут.

Третій день
Обід в 14:00:
  • 30 грамів натертого твердого сиру;
  • один великий свіжий помідор;
  • один скибочку житнього хліба.
Вечеря в 19:00:
  • одна порція нежирного сорти м'яса яловичини або курячої грудки, приготована у відвареному або запеченому вигляді.

Четвертий день
Обід в 14:00:
  • необмежену кількість несолодких фруктів одного сорту.
Вечеря в 19:00:
  • одна порція нежирних сортів м'яса яловичини або курячої грудки, приготована у відвареному або запеченому вигляді;
  • одна порція свіжого овочевого салату з помідорів, свіжих огірків, червонокачанної капусти з додаванням до нього невеликої кількості оливкової мала і декількох крапель соку лимона.

П'ятий день:
Обід в 14:00:
  • два курячих відварених яйця, зварених круто;
  • 100 грамів свіжої тертої моркви і молодих кабачків або зеленого стручкового горошку.
Вечеря в 19:00:
  • одна порція пісної морської риби, приготована в духовій шафі або на грилі;
  • один великий апельсин.

День шостий
Обід в 14:00:
  • одна порція пісної яловичини або курячої грудки без шкіри, приготована у відвареному або запеченому вигляді;
  • необмежену кількість несолодких фруктів одного сорту.
Вечеря в 19:00:
  • два відварених курячих яйця, зварених круто;
  • порція свіжого овочевого салату з помідорів, огірків, солодкого болгарського перцю з додаванням городньої зелені і селери;
  • два невеликих житніх хлібця;
  • один великий апельсин або грейпфрут.

День сьомий
Обід в 14:00:
  • одна порція вареного м'яса курки або індички без шкіри;
  • одна порція свіжого салату з білокачанної капусти, солодкого болгарського перцю з додаванням невеликої кількості кукурудзяного масла і лимонного соку.
Вечеря в 19:00:
  • необмежену кількість будь-яких свіжих овочів, за винятком моркви і червоного буряка.
Друга неделяВ протягом другого тижня меню сніданку завжди буде один і той же:
  • два курячих відварених яйця, зварених круто;
  • половина грейпфрута або апельсина.

День перший
Обід в 14:00:
  • невелика порція відварених креветок;
  • необмежену кількість будь-яких свіжих овочів або салату на їх основі, за винятком моркви і червоного буряка.
Вечеря в 19:00:
  • два курячих відварених яйця, зварених круто;
  • один великий грейпфрут або апельсин з яблуком.

Другий день
Обід в 14:00:
  • одна порція пісної яловичини або курячої грудки без шкіри, приготована у відвареному або запеченому вигляді;
  • порція свіжого овочевого салату з молодих свіжих кабачків, спаржі, білокачанної капусти, солодкого болгарського перцю з додаванням невеликої кількості оливкової олії.
Вечеря в 19:00:
  • два відварених курячих яйця;
  • 25 грамів твердого сиру;
  • один великий грейпфрут або одне яблуко.

Третій день
Обід в 14:00:
  • порція пісної морської риби, приготовленої в пароварці;
  • будь-які свіжі овочі в необмеженій кількості або салат з них.
Вечеря в 19:00:
  • два відварених курячих яйця;
  • 100 г зеленого горошку;
  • один великий апельсин або чотири мандарина середнього розміру.

Четвертий день
Обід в 14:00:
  • 30 грамів сорти сиру «Пармезан»;
  • два відварених курячих яйця, зварених круто;
  • порція овочевого салату з червонокачанної капусти і солодкого болгарського перцю з додаванням невеликої кількості оливкової олії і кілька крапель яблучного оцту.
Вечеря в 19:00:
  • невелика порція відварених креветок;
  • один великий апельсин.

П'ятий день
Обід в 14:00:
  • порція нежирної морський риби, приготована в пароварці або на грилі;
  • один великий помідор з листям зеленого салату.
Вечеря в 19:00:
  • одна порція пісної яловичини або курячої грудки без шкіри, приготована у відвареному або запеченому вигляді.

День шостий
Обід в 14:00:
  • невелика відварна куряча грудка без шкіри;
  • порція свіжого овочевого салату з свіжих огірків, спаржі, городньої зелені і білокачанної капусти з додаванням невеликої кількості кукурудзяного масла і яблучного оцту;
  • один великий апельсин.
Вечеря в 19:00:
  • одна велика порція свіжого фруктового салату, приготованого з будь-яких фруктів, за винятком бананів, фініків і манго.

Сьомий день
Обід в 14:00:
  • одна порція пісної яловичини або курячої грудки без шкіри, приготована у відвареному або запеченому вигляді;
  • порція свіжого овочевого салату з молодих свіжих кабачків, спаржі, білокачанної капусти, солодкого болгарського перцю з додаванням невеликої кількості оливкової олії.
Вечеря в 19:00:
  • одна порція вареного м'яса птиці або індички;
  • будь відварні овочі в необмеженій кількості.
Третій тиждень
Перший день
впродовж всього першого дня слід вживати тільки свіжі будь-які фрукти в необмеженій кількості.
Другий день
впродовж всього першого дня слід вживати тільки свіжі будь-які овочі в необмеженій кількості.
Третій день
впродовж всього першого дня слід вживати тільки свіжі будь-які фрукти і овочі в необмеженій кількості.
Четвертий день
Весь день:
  • свіжі або варені овочі в необмеженій кількості;
  • відварна або приготована на пару нежирна морська риба в необмеженій кількості.

П'ятий день
Весь день:
  • свіжі або варені овочі в необмеженій кількості;
  • відварна нежирна телятина або яловичина в необмеженій кількості.

Шостий і сьомий дні
  • свіжі фрукти в необмеженій кількості.
Четверта неделяНа протягом всієї четвертої тижня хімічної дієти слід вживати продукти з «набору» в такій послідовності, який Вам найбільше підходить і подобається, розбиваючи їжу на три-чотири прийоми.
День перший:
  • три-чотири свіжих огірка або два молодих кабачка;
  • три-чотири помідора;
  • велика відварна куряча грудка без шкіри;
  • 130 грамів консервованого тунця у власному соку;
  • один великий апельсин або грейпфрут.

Другий день:
  • три-чотири свіжих огірка;
  • три-чотири помідора;
  • 25 грамів житнього хліба;
  • 250 г нежирного відвареного яловичого м'яса;
  • два яблука;
  • один великий апельсин.

День третій:
  • варена або тушкована білокачанна капуста;
  • два свіжих огірка;
  • три помідора;
  • дві столові ложки знежиреного сиру;
  • дві скибочки чорного хліба;
  • один великий грейпфрут.

Четвертий день:
  • один-два свіжих огірка;
  • три-чотири свіжих помідора;
  • 250 грамів відвареного м'яса курячої грудки, приготована в пароварці;
  • два будь несолодких фруктів.

П'ятий день:
  • два відварених курячих яйця, зварених круто;
  • три-чотири свіжих помідора;
  • листя зеленого салату;
  • два апельсина.

Шостий день:
  • два свіжих огірка;
  • два-три помідори;
  • 250 грамів відвареного м'яса курки або індички, приготованого в пароварці;
  • 150 грамів знежиреного сиру;
  • дві скибочки житнього хліба;
  • один склянку свіжого кефіру або натурального йогурту;
  • один великий грейпфрут.

Сьомий день:
  • два-три свіжих огірка;
  • два-три помідори;
  • будь відварні овочі в необмеженій кількості;
  • 30 грамів нежирного сиру;
  • 130 грамів консервованого тунця у власному соку;
  • два маленькі скибочки житнього хліба;
  • один великий апельсин.
Після дотримання вимог і правил хімічної дієти слід певний час дотримуватися вживання низькокалорійних продуктів і повністю виключити з раціону цукор, солодощі, хлібобулочні вироби з пшеничного борошна, алкогольні і газовані напої. Це необхідно зробити для того, щоб домогтися гарного закріплення досягнутих результатов.Химическая дієта має деякі протипоказання до її застосування. Її вимоги не можна виконувати особам, які мають захворювання сечовидільної системи, серця і судин.
Категория: Дієти
| Теги: два, порція
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: