Для того щоб отримати струнку витончену фігуру і відчувати себе легко і вільно, як метелик, необхідно дотримуватися спеціальну ефективну дієту. Розробниками такої дієти стали італійські дієтологи, які дали їй повітряний назва «Метелик».Продолжительность дієти «Метелик» складає всього шість днів. За твердженнями авторів дієти за такий термін завдяки високоефективній системі схуднення людина зможе скинути зайву вагу рівний 5-6 кілограмів. Люди, яким вже вдалося випробувати на собі дію дієти «Метелик» зазначили, що починаючи з третього-четвертого дня дієти можна відчути особливу легкість в тілі і можливість відчути себе невагомою елегантною метеликом, ширяє на квітковому лугу.Если ви прийняли тверде рішення скористатися умовами та вимогами дієти «Метелик», то намагайтеся неухильно дотримуватися запропонований режим харчування і склад його раціону, тільки в тому випадку високі результати не змусять схуднення себе довго чекати, і дуже порадують Вас.Зразкове меню раціону харчування дієти «Метелик» Перший день Сніданок: - 100 грамів яловичини або телятини, запеченої в духовій шафі або на грилі;
- два великих свіжих помідора.
Обід: - порція вареної спаржевої квасолі з невеликою кількістю оливок.
Вечеря: - два солодких перцю, запечених в духовці;
- свіжий салат з овочів: помідори, білокачанна капуста, шпинат, кріп, петрушка, базилік і присмачений соком лимона, оливковою олією.
Другий день Сніданок: - два великих апельсина або фруктовий сік, приготовлений на їх основі.
Обід: - 100 грамів відвареної курячої або индюшиной грудки;
- 25 грамів твердого сиру «Пармезан»;
- порція свіжого овочевого салату з солодкого перцю, червонокачанної капусти, городньої зелені з виноградним оцтом і оливковою олією.
Вечеря: - одне велике зелене яблуко;
- невелика жменька мигдалевих горіхів.
Третій день Сніданок: - один стакан будь-яких свіжих фруктів або ягід.
Обід: - свіжий фруктовий салат з кислих яблук, стиглої груші, апельсина або грейпфрута, плоду ківі, заправлений соком лимона і апельсиновим соком.
Вечеря: - 150 грамів нежирної морської риби, приготованої на грилі або в духовій шафі.
Четвертий день Сніданок: - ядра двох волоських горіхів;
- маленька гроно темного винограду.
Обід: - паста з гарніром з томатного соусу або з в'ялених помідорів.
Вечеря: - 150 г тушкованої телятини;
- один свіжий огірок і солодкий перець.
П'ятий день Сніданок: - 200 грамів несолодкого натурального йогурту, з маленькою купкою дрібно нарізаних мигдалевих і волоських горіхів.
Обід: - 200 г тушкованої або відвареної телятини з гарніром з тушкованих овочів - солодкий болгарський перець, листя селери, томати, кабачки, баклажани.
Вечеря: - один персик або груша;
- невелика жменька мигдалевих горіхів.
Шостий день Сніданок: - 200 грамів свіжого апельсинового соку.
Обід: - одне відварене куряче яйце;
- чашка відвареної або приготованої на пару коричневого рису.
Вечеря:
|