Тривалість дієти, що має назву «Дамський каприз» становить від однієї до двох тижнів. Якщо ви любитель фруктів, овочів, різних салатів з них, то ця дієта обов'язково повинна сподобатися вам.Меню дієти «Дамський каприз» Перший день Сніданок: - плід ківі середніх розмірів;
- 150 грамів знежиреного сиру;
- один невеликий сухарик.
Обід: - один невеликий шматочок відвареної морської риби;
- порція салату з будь-яких овочів по сезону;
Вечеря: - порція супу-пюре з протертих овочів;
- один маленький шматочок чорного хліба;
- 100 грамів нежирного сиру.
Перекушування між основними прийомами їжі: - сухофрукти;
- горішки;
- свіжі овочевий і фруктові соки.
Другий день Сніданок: - порція мюслі з додаванням знежиреного кефіру або йогурту.
Обід: - порція вареного курячого м'яса без шкіри;
- порція салату з будь-яких овочів з сезону.
Вечеря: - одне відварене яйце з невеликою скибочкою чорного хліба;
- два шматочки свіжого ананаса.
Перекуси між трьома основними прийомами їжі: - яблука, апельсини, ківі;
- половина плоду авокадо.
Третій день Сніданок: - килимка на підлозі одного банана;
- 150 грамів сиру;
- 100 грамів нежирного кефіру.
Обід: - порція відварених креветок;
- порція салату з будь-яких овочів по сезону.
Вечеря: - порція супу-пюре з протертих овочів;
- 50 грамів сиру «Моцарелла»;
- маленький шматочок житнього хліба.
впродовж усього дня можливі перекуси між трьома основними прийомами їжі грейпфрутами і апельсинами. Четвертий день Сніданок: - порція гречаної каші з додаванням зелені селери і свіжої тертої моркви.
Обід: - тунець, консервований у власному соку;
- порція салату з будь-яких овочів по сезону.
Вечеря: - одна порція з овочевого пюре (зелений лук, зелена квасоля, томати);
- два шматочки манго і ананаса.
Перекусами протягом всього дня можуть бути: апельсини, ківі, одна склянка натурального йогурту або кефіру. П'ятий день Сніданок: - одна порція каші з будь-якої крупи, звареної на воді;
- одна чашка несолодкого натурального кава.
Обід: - невеликий шматок відвареного пісного м'яса;
- порція салату з будь-яких овочів по сезону.
Вечеря: - один шматок курячої грудки, запеченої у фользі в духовій шафі з додаванням маленької часточки часнику, оливок, паростків сої і соку лимона.
Перекусами протягом всього дня можуть бути: сухофрукти, горішки, хлібці, свіжі овочеві або фруктові соки. Шостий день Сніданок: - два варених яйця з листям зеленого салату.
Обід: - 50 грамів м'якого сиру «Фета»;
- порція салату з будь-яких овочів по сезону.
Вечеря: - дві запечених в духовій шафі картоплини;
- порція салату з будь-яких овочів по сезону.
Перекусами протягом всього дня можуть бути: яблука, ківі, апельсини, половина авокадо. Рекомендований рецепт для приготування овочевого салату Необхідні інгредієнти салату: половинка пучка руколи, один помідор, один огірок, половинка пучка зеленого салату, сира терта буряк. Салат рекомендується не солити, а додати в неї оливкова олія і сік лимона.При дотриманні дієти «Дамський каприз» рекомендується випивати більше двох літрів рідини в добу, хліб вживати тільки цільнозерновий. У неділю слід харчуватися звичайним для вас чином, а з понеділка меню дієти необхідно повторити.
|