Головна » Статті » Здоров'я і краса |
Чим корисний копорскій чай?
Своєю появою на Русі копорскій чай зобов'язаний Олександру Невському. У 12 столітті йому разом зі своєю дружиною вдалося відбити фортеця у тевтонських лицарів. На її місці виникло село Копор'є – в честь великої кількості зніту, произраставшего там. Смак у копорского чаю приємний, злегка терпкий. Аромат квітково-трав'яний, дуже духмяний. У траві, яка по-іншому називається Іван-чай, містяться дубильні речовини, рослинні волокна, вітаміни, білки, мікроелементи. Копорскій чай не містить кофеїну, сечової, щавлевої та пуринової кислот. До того ж, до копорскому чаю просто неможливо звикнути. Користь копорского чаю воістину величезна. Якщо вірити давньоруській повір'ям, то Іван-чай очищає не тільки тіло, але й розум людини прояснює, а дух зміцнює. Як вдало помітили терапевти, при регулярному вживанні копорки опірність організму людини до різних інфекцій значно підвищується. Робота печінки і нирок нормалізується, кров очищується. Стоматологи стверджують, що Twann-чай запобігає карієсу і знімає запалення. Також він здатний підсилювати потенцію у чоловіків. Серед інших якостей зазначимо: нормалізацію артеріального тиску, позбавлення від головного болю і зміцнення судин, рубцювання виразок у травному тракті, олужнення крові, попередження пухлин та ін. | |
Категория: Здоров'я і краса
|
|
Всього коментарів: 0 | |