Головна » Статті » Дієти

Дієта амазонок
Головною суттю дієти амазонок є градація всіх представниць прекрасної статі на три категорії за типом їх статури. Для кожної категорії розроблена своя система схуднення і свій раціон питания.К першого типу будуть ставитися жінки, які мають м'які округлі форми і тонку ніжну шкіру. Головними проблемними місцями такого типу фігури жінок є вся нижня частина тіла і стегна. У жінок з таким типом фігури найбільш часто зустрічаються починаються ознаки целюліту. До другого типу жінок необхідно віднести тих, у кого є маленькі груди і вузькі підліткові стегна. Проблемним місцем такої форми фігури буде область живота. Кремезні жінки міцної статури - це третій тип, з жирною проблемною шкірою і розширеними порами на обличчі. У такої категорії жінок проблемною є вся верхня частина тіла.

Зразкове меню раціону харчування дієти амазонок для жінок першого типу


День перший
Сніданок:
  • коктейль з 100 грамів апельсинового соку і двох столових ложок грейпфрутового і лимонного соків з додаванням 100 грамів мінеральної негазованої води;
  • один невеликий бутерброд із чорного хліба, намазаного тонким шаром знежиреного сиру з одним колом свіжого помідора і двома листочками базиліку.
Приготований коктейль необхідно випити повільними ковтками через трубочку, і лише через 20 хвилин можна приступати до вживання бутерброда.Обед:
  • порція салату, приготованого з дрібно порізаної зеленої цибулі, свіжого огірка, солодкого перцю, 50 грамів відвареної білої квасолі з додаванням 50 грамів нежирного кефіру, двох столових ложок соку лимона і апельсина, солі і червоного перцю;
  • одна скибочка зернового хліба;
  • одне велике яблуко.
Вечеря:
  • одна порція овочевого рагу, приготованого з невеликого свіжого кабачка, однієї цибулини, 50 г печериць, 50 г консервованої квасолі, відварених креветок з додаванням однієї десертної ложки оливкового масла, базиліка і пряної зелені за смаком.

Рецепт приготування пряної добавки із зелені
Необхідно перемішати у блендері невеликий пучок базиліка і петрушки, 50 грамів сиру «Пармезан», три зубчики часнику, три столові ложки соку лимона і дві столові ложки бальзамічного оцту. Пряну зелень необхідно тримати в щільно закривається ємності в камері холодильника.
День другий
Сніданок:
  • коктейль з 150 грамів апельсинового соку і двох столових ложок грейпфрутового і лимонного соків з додаванням 100 грамів мінеральної негазованої води;
  • один невеликий бутерброд з житнього хліба, намазаного тонким шаром знежиреного сиру з одним колом свіжого солодкого перцю і двома листочками базиліку.
Свіжий приготований коктейль необхідно випити повільно через трубочку, і лише через 20 хвилин можна приступати до вживання бутерброда.Обед:
  • порція салату, приготованого з цибулини, двох томатів, двох свіжих огірків, 30 грамів сиру «Пармезан» з додаванням трьох столових ложок соку лимона і апельсина, дрібно порізаних листя базиліка і 50 грамів знежиреного кефіру;
  • один маленький шматочок чорного хліба;
  • одна велика груша.
Вечеря:
  • 80 грамів відвареної або приготованої на пару лосося;
  • одна порція салату з моркви, свіжого огірка, цибулини, 50 г селери з додаванням однієї десертної ложки рослинного масла і пряної зелені.

День третій
Сніданок:
  • коктейль з 150 грамів апельсинового соку і двох столових ложок грейпфрутового і лимонного соків з додаванням 100 грамів мінеральної негазованої води;
  • один невеликий бутерброд з житнього хліба, намазаного тонким шаром знежиреного сиру з двома кружечками свіжого огірка і двома листочками базиліку.
Свіжий приготований коктейль необхідно випити повільно через трубочку, і лише через 20 хвилин можна приступати до вживання бутерброда.Обед:
  • 80 грамів консервованого тунця;
  • одна порція салату, приготованого з одного вареного яйця, редиски, дрібно нарізаного зеленого цибулі з додаванням 50 грамів нежирного кефіру, двох столових ложок соку лимона, трьох столових ложок апельсинового соку.
Вечеря:
  • 50 г тушкованої яловичини з додаванням рагу, приготованого з 50 грамів печериць, однієї цибулини, двох солодких перців, пряної суміші.

Зразкове меню раціону харчування дієти амазонок для жінок другого типу


День перший
Сніданок:
  • один стакан соєвого йогурту з додаванням 100 грамів мюслі з сухофруктами і маленької жменьки подрібнених мигдальних горіхів.
Обід:
  • одна порція салату з помідорів, однієї цибулини, 50 г консервованої кукурудзи з додаванням до нього двох столових ложок соку лимона і апельсина, трохи гірчиці і 25 грамів твердого тертого сиру;
  • один шматочок цільнозернового хліба;
  • маленька жменька родзинок і будь-яких горіхів.
Вечеря:
  • 40 грамів коричневого рису;
  • порція рагу, приготованого з 80 грамів яловичого фаршу, солодкого перцю, двох скибочок плоду авокадо, помідори, часточки часнику, однієї цибулини з додаванням однієї чайної ложки рослинного масла, листочків базиліка.

День другий
Сніданок:
  • один стакан соєвого йогурту з додаванням 100 грамів мюслі з дрібно нарізаними шматочками свіжих фруктів;
  • маленька жменька подрібнених мигдальних горіхів.
Обід:
  • одна порція салату, приготованого з однієї натертої сирої моркви, листя селери, двох часточок авокадо з додаванням двох столових ложок лимонного і апельсинового соку, солі і гірчиці.
  • один шматочок житнього хліба;
  • маленька жменька родзинок і будь-яких горіхів.
Вечеря:
  • 80 г консервованої квасолі;
  • 50 грамів сиру «Тофу»;
  • одна порція салату, приготованого з солодкого перцю, помідорів з додаванням однієї часточки часнику, однієї маленької цибулини, однієї чайної ложки оливкової олії.

День третій
Сніданок:
  • один стакан соєвого йогурту з додаванням 100 грамів мюслі з дрібно нарізаними шматочками свіжих фруктів;
  • невелика жменька подрібнених мигдальних горіхів.
Обід:
  • одна порція салату, приготованого з однієї моркви середніх розмірів, одного свіжого кабачка, 50 грамів листя селери з додаванням двох столових ложок лимонного і апельсинового соку, гірчиці, пучки червоного перцю;
  • один житній хлібець;
  • маленька жменька сухофруктів і горіхів.
Вечеря:
  • одна порція рагу, приготованого з однієї цибулини, трьох помідорів, однієї чайної ложки оливкової олії, солі, перцю, 500 грамів овочевого бульйону і 40 грамів сочевиці.

Зразкове меню раціону харчування дієти амазонок для жінок третього типу


День перший
Сніданок:
  • один маленький шматочок висівкового хліба, намазаний шаром нежирного сиру з двома скибочками копченої ковбаси або відвареного філе індички.
Обід:
  • одна порція салату, приготованого з однієї цибулини, однією тертої свіжої моркви, однією відвареного буряка і листя зеленого салату з додаванням пряної суміші.

Рецепт приготування пряної суміші
Необхідно з'єднати одну столову ложку бальзамічного оцту, одну столову ложку гірчиці, три столових ложки овочевого бульйону, шість столових ложок лимонного і апельсинового соку, три столові ложки оливкової олії, дрібно подрібнену часточку часнику. Весь вміст слід добре перемешать.Ужин:
  • 100 грамів смаженої на грилі або запеченого в духовій шафі філе лосося;
  • одна порція рагу, приготованого з одного свіжого маленького кабачка, однієї цибулини, однієї маленької часточки часнику, однієї чайної ложки оливкової олії, 250 грамів овочевого бульйону, 40 грамів сочевиці, однієї чайної ложки соку лимона, солі і перцю.

День другий
Сніданок:
  • один невеликий шматочок чорного хліба, намазаний нежирним сиром з скибочками свіжого огірка і листям зеленого салату.
Обід:
  • одна порція салату, приготованого з четвертинки плода авокадо, однією дрібно нарізаної цибулини, двох солодких перців з додаванням зелені;
  • 50 грамів сиру «Моцарелла»;
  • один невеликий житній хлібець;
  • один мандарин.
Вечеря:
  • 100 грамів відвареного курячого філе;
  • 50 грамів рису, відвареного в овочевому бульйоні, з додаванням спецій і свіжої зелені петрушки.

День третій
Сніданок:
  • один невеликий шматочок хліба, намазаний шаром нежирного сиру зі шматочками копченого лосося.
Обід:
  • одна порція салату, приготованого з одного свіжого огірка, 30 грамів відвареного філе індички, однією свіжої моркви і листя зеленого салату з додаванням пряної суміші;
  • один скибочку чорного хліба;
  • один апельсин або грейпфрут.
Вечеря:
  • 60 грамів відварених спагеті з соусом;
  • 50 грамів сиру «Моцарелла».

Рецепт приготування соусу
Необхідно обсмажити в сковороді або сотейнику солодкий перець, нарізану кільцями цибулину, одну часточку часнику, одну свіжу моркву і два томату. Через 2-3 хвилини в ємність слід додати невелику кількість овочевого бульйону, дві столові ложки сухого подрібненого базилика.По авторитетну думку творців дієти амазонок, правильно збалансований раціон харчування кожної людини має багато в чому визначатися генетичної расположенностью, ритмом життя і родом його занять. Класифікація за типом будови фігури допоможе жінкам правильно організувати і систематизувати свій щоденний раціон питания.Соблюдая вимог дієти амазонок, кожна жінка зможе без особливих зусиль і великих зусиль розпрощатися з двома-трьома надлишковими кілограмами ваги тела.Диета амазонок ставитися до розряду дієт не дуже жорсткого і неголодний характеру, що постачає організм вітамінами і корисними мікроелементами. Дієту амазонок дозволяється дотримуватися досить тривалий кількість часу, до повного зникнення надмірної ваги. Приємного і благополучного Вам схуднення з високоефективною дієтою амазонок!
Категория: Дієти
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: