Головна » Статті » Здоров'я і краса

Що корисно їсти при зниженому тиску?
Знижений тиск або по іншому (медичний термін) гіпотонія зустрічаються у кожної третьої людини планети Земля. Люди зі зниженим артеріальним тиском піднімають собі тиск і працездатність підбадьорливими напоями - міцну каву і чай. Що можна їсти, щоб тиск трималося в нормі?
Людям, які мають знижений тиск (гіпотоніки - так в народі називаються) корисно їсти влітку шовковицю. Корисні саме стиглі і вже опале, тобто переспілі ягідку шовковиці. Саме ці ягоди і допомагають тримати організм в тонусі. При цьому ягоди здатні підвищувати тиск, що і необхідно людям зі зниженим тиском.
ці Ягоди (шовковиця) корисна влітку в сирому вигляді, зимою у вигляді сиропів, у вигляді варення, у вигляді компоту і домашнього меду (з шовковиці деякі господині вміють варити мед).
Що ще корисно? Відвар безсмертника - він теж підвищує тиск, відвар будяка, настоянка лимонника (в аптеці продається), відвар татарника колючого.
Категория: Здоров'я і краса
| Теги: тиск, вигляді
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: