Головна » Статті » Дієти |
Дієта на 2000 калорій
Перш ніж приступити до дієти, перевірте свою психологічну готовність. Якщо ви рішучі та спрямовані до наміченої мети - шанси досягти бажаного ефекту, безсумнівно, збільшуються. Секрет успіху лежить у вашому внутрішньому настрое.Сказав собі, мені це потрібно і я це зможу, ви даєте установку, іншими словами запускаєте програму виконання поставленої мети. Ваш організм розуміє, що для нього немає нічого неможливого. З сьогоднішнього дня весь успіх у ваших руках! Ступінь вашої психологічної готовності буде визначати кінцевий результат проведеної диеты.Только на початковому етапі дієти на 2000 калорій складно справлятися з постійним відчуттям легкого голоду. Повірте, ваша непохитність і рішучість допоможуть подолати ці труднощі перших днів. Незабаром ваш організм адаптується до нового режиму харчування, а відчуття незвичайної легкості і перші помітні позитивні зміни у фігурі посилять впевненість та відмінне настроение.Диетой на 2000 калорій встановлюється обмеження калорій в раціоні харчування від рівня ожирения.При перевищенні маси вашого тіла від нормальної на 20 відсотків - калорійність щоденного раціону харчування зменшується відповідно на 20 відсотків. Зокрема, якщо ваш звичний щоденний раціон харчування в межах 2500 кілокалорій, то процес схуднення почнеться тільки в тому випадку, коли денна норма раціону не буде перевищувати 2000 кілокалорій. Відразу хочу підбадьорити, тим, що такий раціон легко дотримуватися, - він не пробуджує непереборного почуття голоду. Дієта на 2000 калорій настійно рекомендує, одночасно, з проведеної дієтою підключити щоденні фізичні навантаження. Протягом місяця, без шкоди для здоров'я, ви схуднете на два і більше килограмма.Предлагаем приблизний одноденний варіант раціону харчування і комплект продуктів до нього на 2000 кілокалорій.Меню на 2000 кілокалорій:
Перша семиденкаМеню №1: На сніданок: тепле молоко (1 стакан) з чайною ложкою натурального меду, посушенная булочка.Первый перекус: два шматочки житнього хліба з тоненьким шаром вершкового масла посипати рубаною зеленню або з листочком салату, один стакан несолодкого чая.На обід: суп з овочів, шматочок відвареної нежирної яловичини, дві невеликих запечених картоплини, салат зі свіжих фруктів з чайною ложечкою меду і крапелькою соку лимона.Второй перекус: два середніх помідора або один стакан томатного фрешу, несолодкий сухарик.На вечеря: один стакан нежирного кефіру, два шматочки житнього хліба з тоненьким шаром вершкового масла посипаних рубаною зеленню. Меню №2: На сніданок: одна чашка зеленого чаю, шматочок житнього хліба з тоненьким шаром вершкового масла посыпанного рубаною петрушкой.Первый перекус: один стакан знежиреного кефіру, сухар, порція салату з редиски.На обід: порція бульйону, морська запечена риби, дві невеликих запечених картоплини присипати рубаною зеленню, листової салат.Второй перекус: будь-які фрукти або один стакан фруктового фрешу, один бісквіт або одне галетне печенье.На вечеря: один стакан теплого молока, два шматочки сірого хліба з борошна грубого помелу з чайною ложечкою меду. Друга семиденкаМеню №1: На сніданок: одна склянка фруктово-овочевого фрешу, невеликий сухарик.Первый перекус: один шматочок житнього хліба з тоненьким шаром вершкового масла і шматочком несолоної бринзи, склянка зеленого чая.На обід: суп «вегетаріанський», парова м'ясна котлета, свіжий салат з моркви і рубаною зелені, фруктовий кисель.Второй перекус: будь-які фрукти, галетне печенье.На вечеря: один стакан нежирного кефіру, чорний черствий хліб намазати натуральним джемом. Меню №2: На сніданок: одна склянка несолодкого чорного чаю з молоком, шматок чорного черствого хліба з однією чайною ложечкою меда.Первый перекус: два шматочки житнього хліба зі шматочком вареної курячої грудки, два помідори, один стакан трав'яного чая.На обід: вегетаріанський борщ з квасолею, запечене філе морської риби, дві невеликі картоплини «в мундирі», салат зі свіжих овощей.Второй перекус: один стакан нежирного і несолодкого йогурту, один сухарик.На вечеря: порція салату з редиски, один стакан зеленого холодного чаю з чайною ложечкою меду і двома шматочками нежирного сиру. Третя семиденкаМеню №1: На сніданок: несолодкий кави - одна чашка, шматочок чорного черствого хліба з однією чайною ложечкою меда.Первый перекус: один стакан нежирного і несолодкого йогурту, шматочок житнього хліба з тоненьким шаром вершкового масла, одне варене яйце, порція салату з редиски.На обід: грибний суп, м'ясний стейк або куряча парова котлета, салат зі свіжих овочів, склянка фруктового фреша.Второй перекус: будь-які свіжі фрукти, один сухарик.На вечеря: порція знежиреного сиру, один стакан теплого молока, шматочок черствого булочки. Меню №2: На сніданок: тепле молоко (1 стакан) з чайною ложкою натурального меду, шматочок посушеної булочки.Первый перекус: один стакан зеленого чаю, два невеликих шматочка пісної ковбаси - «варенки», два помидора.На обід: натуральний нежирний курячий бульйон, порція тушкованих овочів або грибів, два запечених яблока.Второй перекус: будь-які свіжі фрукти, один бисквит.На вечеря: один стакан зеленого чаю, один шматочок житнього хліба з запеченим рибним філе, зелене яблуко. Четверта семиденкаМеню №1: На сніданок: одна чашка чорного чаю з молоком, один пшеничний сухарик з чайною ложечкою меда.Первый перекус: два шматочки житнього хліба з тоненьким шаром вершкового масла посипати рубаною зеленню, два тоненькі шматочки нежирного сиру, два запечених яблока.На обід: овочевий бульйон, порція запеченого з овочами філе курки, дві невеликі запечені картоплини, листовий зелений салат, фруктовий кисель.Второй перекус: склянка морквяного фрешу, один бисквит.На вечеря: один стакан несолодкого і нежирного питного йогурту, одне галетне печиво. Меню №2: На сніданок: тепле молоко (1 стакан) з чайною ложкою натурального меду, один шматочок житнього хліба з маслом.Первый перекус: одне варене яйце «в мішечок», один шматочок чорного хліба з тоненьким шаром вершкового масла, склянка чаю, зелене яблоко.На обід: одна порція нежирного курячого бульйону, тушкована квасоля з томатами, дві запечені картоплини посипати рубаною зеленню, один грейпфрут.Второй перекус: склянка нежирного кефіру або йогурту, один сухарик.На вечеря: салат зі свіжих овочів з рубаною зеленню, два бутерброди на житньому хлібі з натуральним печінковим паштетом. | |
Категория: Дієти
|
|
Всього коментарів: 0 | |