Тим людям, які звикли стежити за своєю вагою вже давно відомо, що в даний час існує високоефективна дієта, заснована на вживанні томатного супу з пекучим перцем «Чилі».Диета цілком легко дотримується, так і основні інгредієнти її можна придбати на прилавках будь-яких супермаркетів в будь-який час року, а в літній і осінній час року, своїм достатком радують соковиті, смачні і корисні сорти помідорів. Також до складу смачного супу для схуднення крім помідорів входить пекучий перець «Чилі». Він здатний «розтоплювати» жирові відкладення, підвищувати енергетичні витрати організму на перетравлення надходить пищи.Данная система схуднення не тільки допомагає скинути зайву вагу, але і надає неоціненну допомогу роботі Вашого серця. Пекучий смак перцю «Чилі» додає алкалоїд під назвою «капсаїцин», який здатний стимулювати рецептори виділення тепла. Зараз багато наукові співробітники інститутів харчування активно продовжують вивчати всі інші властивості капсаїцину. Вони науково довели, що з'являється невелике відчуття печіння тренує організм людини, а для подолання його виробляє гормони задоволення, які називаються ендорфінами. Також капсаїцин бере участь у запобіганні розвитку злоякісних ракових клітин. Регулярно проводиться медична статистика дає зрозуміти, що в країнах, де традиційно прийнято додавати перець «Чилі» більшість страв готуються, захворювання раком зустрічаються в кілька разів рідше, ніж у інших географічних регионах.Идеальное одночасне поєднання варених помідорів, в яких велика кількість лікопену і перцю «Чилі», багатого на капсаїцин перетворює дієтичний суп в неймовірно корисний для здоров'я людини блюдо.Пигмент лікопен надає томатам красивий яскравий колір, знижує ризик появи і розвитку захворювань серцево-судинної системи, деяких видів онкологічних захворювань. Капсаїцин добре розріджує кров і покращує кровотворення і кровотворення, тонізує стан нервової системи, підвищує потенцію у мужчин.Продолжительность дієти з перцем «Чилі» всього сім днів. Повторювати правила даного методу схуднення слід не частіше ніж через два місяці.Зразкове меню семиденного раціону харчування з перцем «Чилі» День перший Сніданок: - два варених або чотири перепелиних яйця, зварених круто;
- скибочка зернового хліба;
- чашка несолодкого зеленого чаю.
Перекус: - один великий апельсин або грейпфрут.
Обід: - велика порція томатного супу;
- шматок відвареного білого м'яса курячої грудки;
Перекус: - чашка несолодкого зеленого чаю;
- два плода кураги або чорносливу.
Вечеря: - 150 грамів нежирного сиру з додаванням однієї чайної ложки натурального меду.
День другий Сніданок: - тарілка вівсяної каші, звареної на нежирному молоці;
- чашка свіжого апельсинового соку.
Перекус: - одне велике яблуко або груша.
Обід: - невеликий шматок пісної шинки;
- суп-пюре з будь-яких овочів.
Перекус: - одне велике яблуко або дві великі сливи.
Вечеря: День третій Сніданок: - один невеликий тост з житнього хліба, намазаний тонким шаром вершкового масла;
- чашка зеленого чаю з додаванням однієї чайної ложки натурального меду.
Перекус:Обід: - чашка томатного супу;
- дві котлети, приготовані у пароварці;
- один свіжий помідор.
Перекус: - п'ять горіхів фундука;
- два плоди чорносливу.
Вечеря: - тарілка вінегрету без відвареного картоплі та консервованого зеленого горошку з додаванням невеликої кількості оливкової олії.
День четвертий Сніданок: - омлет, приготовлений з двох курячих яєць;
- чашка несолодкого зеленого чаю.
Перекус:Обід: - 200 грамів відвареної або приготованої на грилі яловичини;
- чашка свіжого салату, приготованого з будь-яких овочів зеленого кольору з оливковою або кукурудзяною олією.
Перекус:Вечеря: - чашка томатного супу;
- невелика порція коричневого відвареного рису з додаванням однієї чайної ложки соєвого соусу.
День п'ятий Сніданок: - невеликий шматочок сирної запіканки;
- чашка несолодкого зеленого чаю.
Перекус: - 130 грамів натурального несолодкого йогурту з додаванням маленької жмені свіжих ягід.
Обід: - одна велика картоплина, запечений у духовій шафі;
- чашка томатного супу.
Перекус: - один стакан свіжого томатного морсу.
Вечеря: - порція яловичого холодцю або заливний риби без вживання соусів у вигляді хрону і гірчиці.
День шостий Сніданок: - 120 грамів натурального фруктового йогурту;
- будь-які фрукти на Ваш вибір.
Перекус: - одне вівсяне печиво;
- чашка зеленого чаю.
Обід: - шматок відвареної або приготованої на пару курячої грудки;
- чашка свіжого салату з будь-яких овочів.
Перекус:Вечеря: - шматок відвареного філе морської нежирної риби;
- чашка томатного супу.
День сьомий Сніданок: - невелика порція мюслі з додаванням нежирного молока з жменею родзинок.
Перекус:Обід: - чашка томатного супу
- скибочка зернового хліба;
- один свіжий огірок.
Перекус: - один стакан нежирного кефіру.
Вечеря: - порція овочевий запіканки з додаванням сиру «Пармезан».
Рецепт приготування томатного супу з перцем «Чилі»Необхідно в каструлі злегка обсмажити одну дрібно нарізану головку ріпчастої цибулі і одну столову ложку пюре з перцю «Чилі». Додати в ємність 700 грамів очищених від шкірки і дрібно нарізаних свіжих томатів або 200 грамів консервованих помідорів у власному соку, 500 грамів овочевого бульйону, трохи дрібно нарізаних свіжих листя базиліка. Довести суп до кипіння і варити протягом 20 хвилин, далі охолодити його і збити блендером. При подачі на стіл слід підігріти суп і подавати його з соусом «Чілі» та свіжою зеленню кропу і петрушки.
|