Головна » Статті » Здоров'я і краса

У чому користь і шкоду молочної сироватки?
Такий продукт, як молочна сироватка являє собою своєрідну рідина білувато-жовтуватого відтінку, яка залишається після нагрівання, а потім створаживания молока і утворення з нього сиру. Але, незважаючи на те, що сироватка вважається побічним продуктом в процесі виробництва сиру (сиру) , тим не менше вона, як з'ясувалося зовсім недавно, є дивно цінним продуктом володіє безліччю корисних і навіть певною мірою цілющих властивостей.
Молочна сироватка по більшій частині складається з води, лактози, невеликої кількості молочного жиру, який прекрасно засвоюється організмом, а також дивно цінних білків. Крім перерахованого до складу цього, на перший погляд простого продукту, входить цілий ряд вітамінів, мікроелементів і інших не менш необхідних організму речовин.
За рахунок вмісту у своєму складі пробіотичних бактерій, сироватка позитивним чином впливає на діяльність кишечника і особливо корисна при деяких захворюваннях ШКТ. Також даний продукт має здатність виводити з організму шлаки тим самим очищаючи його, тому на нього варто звернути увагу тим, хто дотримується дієти.
Крім позитивного впливу на травну систему молочна сироватка також вкрай корисна для нормальної нирок і печінки, а також може допомогти при таких захворюваннях, як ревматизм і гіпертонія, а ще вона надає заспокійливу дію на нервову систему людини.
І хоча здавалося б у такого всебічно корисного і цінного продукту не може бути яких-небудь протипоказань (а це саме так і є), але у сироватки існує одна особливість, про яку варто знати тим, хто зібрався її вживати даний продукт може надавати невелику проносну дію, що в деяких ситуаціях може стати проблемою.
Категория: Здоров'я і краса
| Теги: ТИМ, сироватка
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: