Головна » Статті » Здоров'я і краса

Як застосовується в домашній косметології ефірна олія анісу?
Насамперед ефірна олія анісу буде корисно при в'янучої, зрілої шкіри, що втратила пружність, еластичність. Воно сприяє розгладженню дрібних зморшок, добре зволожує шкіру, повертає їй молодість і пружність.

Для поліпшення стану шкіри ефірна олія анісу рекомендується додавати в креми, лосьйони і маски для обличчя, приготовлені в домашніх умовах з натуральних продуктів. В принципі, можна вибрати будь-який рецепт косметичної маски для обличчя, підходить для зрілої шкіри, і додати до складу цієї маски ще дві – три краплі ефірного анісової олії.
Аналогічно вирішується проблема з додаванням анісової олії в інші натуральні масла. підберіть натуральне рослинне масло для в'янучої шкіри і додайте до нього ефірна олія анісу. Відразу під всі кількість базового масла додавати масло анісу не варто, достатньо кожен раз, коли ви будете робити маску з масел, ввести в склад кілька крапель ефірного масла анісу. Пропорції такі – на столову ложку базового рослинної олії додається дві краплі олії анісу.
Будьте обережні! Навіть при незначних запальних процесах (прищиках, вуграх) ефірна олія анісу не слід наносити на шкіру – це може сприяти розвитку дерматиту!
Категория: Здоров'я і краса
| Теги: олія, анісу
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: