Головна » Статті » Здоров'я і краса |
Як приготувати теплий салат з лососем і білими грибами?
![]() Для приготування нам потрібно: двісті грамів філе лосося; чотири великих заморожених білих гриба; двісті грамів салату фризі; чайна ложечка свіжого апельсинового соку; одна не надто велика морквина; дві ст. ложки оливкової олії; білий перець; зубчик часничку; сіль; половинка головк Розморожуємо білі грибочки. Філе ріжемо кубиками середнього розміру, перчимо, солимо і збризкуємо невеликим кол-вом оливкової масла. Листя салату фризі миємо й сушимо. Грибочки ріжемо тоненькими скибочками. Неочищений часник тиснемо бічною стороною ножа. Моркву і фенхель ріжемо соломкою. Обсмажуємо на маслі гриби і часник - 5 хвилин. Часник прибираємо, кладемо моркву і фенхель і смажимо 7 хв. Не забуваємо помішувати. За 1 хвилину до готовності вливаємо апельсиновий сік, солимо, перчимо і прибираємо з вогню. Філе лосося смажимо на сухій сковороді до готовності (5-7 хв), кладемо в тарілки, зверху викладаємо грибочки, а навколо листя салату. | |
Категория: Здоров'я і краса
|
|
Всього коментарів: 0 | |