Головна » Статті » Здоров'я і краса

Як приготувати теплий салат з лососем і білими грибами?
Дуже смачний італійський теплий салат. Готується нескладно, калорійність однієї порції -288 ккал.
Для приготування нам потрібно:
двісті грамів філе лосося;
чотири великих заморожених білих гриба;
двісті грамів салату фризі;
чайна ложечка свіжого апельсинового соку;
одна не надто велика морквина;
дві ст. ложки оливкової олії;
білий перець;
зубчик часничку;
сіль;
половинка головк
Розморожуємо білі грибочки. Філе ріжемо кубиками середнього розміру, перчимо, солимо і збризкуємо невеликим кол-вом оливкової масла. Листя салату фризі миємо й сушимо.
Грибочки ріжемо тоненькими скибочками. Неочищений часник тиснемо бічною стороною ножа. Моркву і фенхель ріжемо соломкою.
Обсмажуємо на маслі гриби і часник - 5 хвилин. Часник прибираємо, кладемо моркву і фенхель і смажимо 7 хв. Не забуваємо помішувати.
За 1 хвилину до готовності вливаємо апельсиновий сік, солимо, перчимо і прибираємо з вогню.
Філе лосося смажимо на сухій сковороді до готовності (5-7 хв), кладемо в тарілки, зверху викладаємо грибочки, а навколо листя салату.
Категория: Здоров'я і краса
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: