Головна » Статті » Здоров'я і краса

Чим корисно для шкіри обличчя ефірне масло лаванди?
Ефірне масло лаванди отримують зі свіжих квіток і стебел рослини, відомого як лаванда звичайна або лаванда лікарська. Масло прозоре, блідо-жовтого кольору, іноді з темно-зеленим відтінком, з приємним ароматом квіток лаванди і деревини.

Ефірне масло лаванди підходить для догляду за будь-яким типом шкіри. Воно чудово справляється з різними запальними процесами, усуває подразнення, лущення, почервоніння і свербіж – це дає можливість використовувати його для догляду за дуже чутливою шкірою особи, яка негативно реагує на більшість косметичних засобів.
Якщо шкіра проблемна, з висипом вугрів, акне та іншими гнійничкові висипання, теж допомагає масло лаванди. Воно має антисептичні, бактерицидними, протизапальними властивостями, знімає запалення шкіри і підсушує прищики, виключаючи їх подальше поширення.
Ефірне масло лаванди рекомендовано при дерматозах, різних вірусних і грибкових захворюваннях шкіри, може використовуватися при порушення пігментації шкіри, при купероз і герпесі.
При в'яне, втрачає пружність шкірі, ефірна олія лаванди рекомендується як освіжаючий і тонізуючий засіб.
Категория: Здоров'я і краса
| Теги: масло, лаванди
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: