Головна » Статті » Здоров'я і краса

Чим корисне м'ясо індички?

Страви з індички, а також традиційно запечена індичка на День Подяки є для багатьох з нас певним символом Америки і американським національним блюдом, але ця птах з смачним і ніжним м'ясом вже давно увійшла і в наш раціон і дуже навіть не даремно, адже це продукт виключно корисний!
У першу чергу необхідно відзначити, що м'ясо індички є продуктом виключно багатим різними так необхідні людському організму вітамінами - в першу чергу це вітаміни групи В (особливо індичка містить в собі велику кількість вітаміну В12), а також вітамін РР. Також таке м'ясо багате змістом корисних мікроелементів, таких як цинк, магній, фосфор, калій і ще залізо. Крім цього в індичці міститься багато протеїну - 100 грамів м'яса індички являє собою половину всієї необхідної добової норми людини в білку.
Особливо цінним і важливим продуктом харчування, присутнім у раціоні, індичка може стати для людей, які дотримуються певних дієт і пильно стежить за своєю фігурою - таке м'ясо навіть менш калорійне і містить меншу кількість шкідливого холестерину, ніж куряче і не додасть зайвих кілограмів.
Ну і крім усього іншого, індичка - гіпоалергенний продукт і відповідно підходить для дитячого харчування.
Категория: Здоров'я і краса
| Теги: м'ясо, індичка
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: