Головна » Статті » Спосіб життя

Здорове харчування: пробіотичні продукти
Пробіотики є корисними формами кишкових бактерій, які допомагають стимулювати природні травні соки та ферменти. Вони здатні змусити наші травні органи функціонувати правильно. Як доповнення до спожитим вами продуктів, пробіотичні добавки, в яких розміщуються і живуть ці бактерії, допоможуть вашому травленню.
Ми всі чули про велику користь пробіотиків для нашого здоров'я, але не всі з нас знають, як їх використовувати. Нижче перераховані деякі з кращих пробіотичних продуктів, які можна додавати в свій раціон. Ми рекомендуємо вам придбати ці продукти органічного походження.
Кисломолочні продукти Одним з кращих пробіотичних продуктів є йогурт з живим дріжджовим грибком, особливо приготований в домашніх умовах. У продажу зараз багато подібних продуктів, але краще пошукайте бренди і виробників козячого молока, багатого чи лактобактеріями, або ацидофилином. У козячому молоці і сирі особливо високий вміст таких пробіотиків, як термофилус, біфідобактерії, булгарикус і ацидофілін. Обов'язково прочитайте на упаковці вміст інгредієнтів, так як не всі молочні продукти виробляються таким же чином. Багато популярні бренди, на жаль, наповнені кукурудзяним сиропом з високим вмістом фруктози, штучними підсолоджувачами і штучними ароматизаторами.
Кефір Як і йогурт, цей кисломолочний продукт являє собою унікальне поєднання козячого або коров'ячого молока і ферментованої кефірного грибка. Враховуючи високий рівень активності лактобактерій і біфідобактерій, кефір також багатий антиоксидантами. Придбати хороші органічні пробіотики можна в магазинах здорових продуктів. Квашена капуста Квашена капуста, відома нам усім з дитинства, є насправді, кажучи мовою хіміків, ферментованої капустою (до речі, можна квасити і інші фрукти і овочі). Вона є не тільки надзвичайно корисною і багатою здоровими живими молочнокислими бактеріями, але і допомагає зменшити симптоми алергії. Квашена капуста також багата вітамінами С, А, Е і С. Чорний натуральний шоколад Пробіотики можуть бути додані виробниками кондитерських виробів навіть у високоякісний темний шоколад. Кількість пробіотиків в чотири рази більше в молочних шоколадних продуктах. Це лише один факт користі шоколаду для вашого здоров'я.
Мікроводорості Зверніть вашу увагу на суперпродукти морських рослин, таких, як спіруліна, хлорела і синьо-зелені водорості. Ці пробіотичні продукти довели, що їх прийом призводить до збільшення кількості біфідобактерій і лактобактерій в шлунково-кишковому тракті. Вони також є багатим джерелом енергії для організму людини. Супи місо Міссоні є одним з основних елементів японської традиційної медицини і широко використовується в макробіотичної кухні як регулятор травлення. Виробляють його з зброджених зерен жита, квасолі, рису або ячменю. Варто тільки додати столову ложку місо в тарілку з невеликою кількістю гарячої води, і ви отримаєте чудовий, швидкий і дуже корисний бульйон, повний лактобактеріями і бифидобактериями.Кроме того, як вважають вчені, які містяться в місо живі бактерії і надзвичайно поживні речовини, що допомагають організму компенсувати наслідки забруднення навколишнього середовища, приймати органи нашого тіла і припиняють вплив канцерогенних речовин на людський організм.
Категория: Спосіб життя
| Теги: продукти
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: